2013

Voque Fashion Night Out: Foto's en verslag

9/08/2013

IK BEN NAAR DE VOQUE FASHION NIGHT OUT GEWEEST! Het was zo fantastisch leuk! Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten (het was m'n eerste event), maar ik had er super veel zin. Lees in dit artikel een verslagje met foto's!

Voor dit event ben ik naar Amsterdam gereisd (pc hooftstraat). Best een stukje rijden maar ik had het er voor over. Het was m'n allereerste event dus ik wist totaal niet wat ik kon verwachten.

Wij (in onze chique kleren) liepen door een zijstraat van de pc hooftstraat en er liep gewoon echt niemand in chique kleren, totdat we de pc hooftstraat in liepen. De hele straat was afgezet en er hingen allerlei vlaggen. 

We liepen de pc hooftstraat in en er kwam meteen keiharde muziek op je af. Het kwam van een enorm leuke bus met daarop een DJ en modellen. Super leuk!Het was echt (gezellig) druk in de straat. Alle winkels waren open en je kon allerlei drank en eten pakken. Hele gezellige sfeer! 

Midden op de weg stonden modellen. Heel leuk gezicht, alleen ik zou echt niet de hele avond willen poseren op de straat!

Hmmmm... Je kreeg GRATIS suikerspinnen. Echt zo heerlijk zoet.

Ik liep de Louis Vuitton in en ik kreeg een macaron aangeboden. Echt joh, ik heb nog nooit zo'n heerlijke, verrukkelijke, goddelijke, hemelse  macaron op. De vulling (het bruine) was volgens mij brownie! Echt heerlijk gewoon. 

Hihi, ik kreeg deze ballon (met helium) van Marccain! Hij heeft de hele avond aan m'n tas vast gezeten en vloog overal tegen aan. Volgens mij zag het er heel falend uit!

Kijk eens wie ik zag! Candy Dulfer was er ook. Ze werd geïnterviewd door de televisie (denk ik). Ik heb er stiekem even een fotootje van gemaakt. 

Nog een foto van de gezellige, drukke straat! 

Ik wil zo'n sticker, haha!

Bij Skin Cosmetics kon je je professioneel laten opmaken. Natuurlijk heb ik dat gedaan! Ik moest wel een uur wachten, maar uiteindelijk zag het er wel mooi uit. Ik had een hele natuurlijke look met bruine oogschaduw, een beetje bronzer, wat lipgloss en wit oogpotlood op m'n waterlijn.   

Je kon flesjes parfum kopen voor €165 per 200ml!

En toen was het donker en liepen we terug naar de auto.  

Met de ballonnen in de auto. 

Het was m'n eerste event, dus ik wist totaal niet wat ik kon verwachten, maar het was echt super leuk! Ik ben in heel veel dure winkels geweest, professioneel opgemaakt en nog veel meer. Tegen de tijd dat jullie dit artikel lezen ben ik alweer naar het volgende event geweest! Daar hoor en zie je binnenkort meer over.

Morgen komt het filmpje van de Voque Fashion Night Out 2013 online!

You Might Also Like

0 Comments