Accessoires

Above the knuckle rings: Ik heb er nog meer!

10/07/2013

Laatst vertelde ik dat ik een setje met 3 above the knuckle rings had gekregen van m'n tante. Nog geen week later kreeg ik weer een berichtje. Ze had nog meer ringetjes voor me gekocht! Super leuk! Ik was er zo blij mee. Vooral omdat 1 van die ringetjes die ik als eerste had gekregen kapot was... Super jammer! Er miste 1 zo'n knopje.

Voor als je geen idee hebt wat above the knuckle rings zijn: Het zijn ringetjes die niet over de knokkel van je vinger kunnen, waardoor je een heel leuk effect krijgt. Ook zouden zo je vingers dunner moeten lijken. Doordat de ringetjes dus een ander formaat hebben dan normale ringen hebben, kun je veel ringen aan 1 hand combineren. Super leuk!

Ik kreeg 4 setjes. Een dubbele ring (dat zijn dus 2 ringetjes, maar dan aan elkaar vast), een setje met 2 gekruiste ringetjes met diamantjes, een setje met 3 hele kleine ringetjes met vormpjes eraan (die je hierboven ziet), en een setje met 15 (!!!) ringetjes in 3 verschillende maten.

Van de ringetjes die ik kreeg vind ik deze het leukste. Het lijkt alsof je 2 above the knuckle rings om hebt, maar ze zitten gewoon aan elkaar vast! Dat geeft een heel leuk effect. Deze ring komt van de River Island.

Dit setje bevat 15 ringetjes in 3 verschillende maten. Doordat je verschillende maten hebt en doordat je zoveel ringetjes heb kun je gerust 5 (of meer) ringen aan 1 hand dragen! Dat ziet er onwijs leuk uit. Hierboven zie je hoe ik 6 ringetjes aan 1 hand heb. Dit setje is van de H&M.

Dit setje vind ik super cute. Het bevat 3 kleine, dunne ringetjes met een vormpje eraan. Een ruit, een driehoekje en een mintgroen steentje. Super leuk! Dit setje is van de I Am.

Ook dit setje van de River Island vind ik super leuk. Het bevat 2 ringetjes die in een kruis lopen en hebben allebei diamantjes. Dit is een vrij drukke ring, daarom vind ik deze het leukst om hem gewoon alleen te dragen.

Deze ringetjes zijn dus allemaal in de winkel te koop, ik zou zeker eens gaan kijken bij de River Island, H&M of de I Am. Het zijn stuk voor stuk allemaal hartstikke leuke ringetjes. Wil je de review van m'n vorige setje above the knuckle rings terug lezen? Klik dan hier!

Ik ben erg blij met m'n ringetjes en ik denk dat ik ze heel vaak ga dragen! Misschien denk je dat ze heel snel van je vinger afgaan waardoor je ze gemakkelijk verliest, maar dat is helemaal niet zo. Ik heb ze een aantal dagen omgehad, maar ik ben er geen een verloren, gelukkig!

Wat vind jij van deze ringetjes? Heb jij ook al een setje gespot en/of gekocht?

You Might Also Like

4 Comments