Accessoires

Above the knuckle rings: Ik heb ze!

10/04/2013

Herinner je je nog dat ik een artikel schreef over Above The Knuckle Rings? Nou, dat artikel heeft m'n tante dus ook gelezen, en een paar dagen later stond ze aan de deur met een setje van die ringetjes! Super leuk! Natuurlijk kon ik het niet laten om er een artikel over te schrijven!

Het setje dat ik kreeg bestaat uit 3 ringetjes. Een zilveren, een zilveren met diamantjes en een zwarte met diamantjes. Zelf vind ik de zilveren het leukst.

Nu denk je misschien dat je de ringetjes super snel verliest, omdat ze niet over je knokkel kunnen en dus super hoog om je vinger moeten, maar dat valt hartstikke mee! Ik heb ze een dag om gehad en ze gingen niet af. Alleen toen ik met m'n hand door m'n haar ging bleef hij in mijn haar hangen, maar dat is bij bijna met alle ringen.

Dit ringetje vind ik het mooist. Hij is helemaal zilver en heeft 4 knopjes.

 Deze lijkt erg op de vorige, alleen deze heeft nog wat steentjes. Ook heel leuk!

En dit ringetje is wat donkerder dan de andere en heet een blauw en een wit diamantje. Ook heeft het 2 van die soort knopjes.

Wat heel handig is aan deze ringetjes is dat je ze nog een beetje naar de maat van je vinger kunt buigen. Wil je deze ringetjes nou ook kopen? M'n tante heeft ze gekocht in Rotterdam in de koopgoot. Ze dacht dat de winkel I Am heette.

Ik vind de ringetjes erg leuk! Ze zitten best lekker, je verliest ze niet snel zoals ik dacht en ze zien er super leuk uit. Bovendien kun je zo meerdere ringen aan 1 hand of zelfs aan 1 vinger dragen! 

Wat vind jij van deze ringetjes? Heb jij misschien ook Above the Knuckle Rings en hoe bevallen ze jou?

You Might Also Like

3 Comments

  1. Deze zijn erg mooi! Ik heb er zelf geen, maar ik vind ze wel erg mooi om te zien! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn echt super leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat heb jij leukes, ikzelf heb ze nog niet maar zit steeds te twijfelen of ik ze wil

    BeantwoordenVerwijderen