disco pants

Disco pants! Ken je ze nog?

10/20/2013

Weet je nog? Die trend van vorig jaar? De disco pants. Van die glimmende 'broeken' (ik vind het meer leggings) in allerlei kleurtjes? Ik vond ze vorig jaar altijd een beetje apart, maar nu ik dit artikel erover heb geschreven, zie ik dat ze best wel leuk kunnen zijn als je ze op de juiste manier combineert!

Deze disco pants vind ik niet mooi. Ik vind de kleur echt veel te flets en het grijs wat ze er mee combineert maakt het ook niet echt veel beter!

De zwarte disco pant is echt mijn favoriet! Door hem zo simpel te combineren met een bloesje en een blazer zie je haast niet meer dat het een disco pant is. 

De donkerblauwe vind ik ook erg mooi, maar ik zou hem echt nooit met een peplum top combineren! Nee, ik vind het er echt zo niet mooi uit zien! Heeft ze nou een stuk zilverpapier om zich heen gedaan? De schoenen vind ik daar in tegen wel erg mooi!

De combinatie vind ik erg leuk. De kleur van het truitje vind ik niet geweldig, maar als deze een andere kleur was geweest was het een hele leuke combinatie!

Deze combinatie vind ik het allerleukst. Vlotte gympen, een schattig bloesje en een stoer leren jasje. Echt heel erg leuk! Van alle stijlen eigenlijk wat.

OOH! Ik vind deze kleur disco pant echt niet mooi. Is het nou goud? Het jasje wat ze erop draagt vind ik ook echt lelijk en het bloesje is ook niet geweldig...

En dan de laatste outfit van vandaag. Heel simpel gecombineerd met een ombre shirt. Zelf vind ik het shirt iets te wijd.

Bron: alle foto's komen van lookbook.nu

Ik vind de disco pants best leuk. Als je ze goed weet te combineren ziet het er hartstikke leuk uit! Wat vind jij van de disco pants?

You Might Also Like

2 Comments

 1. ohh... ik vind die gouden en die donkergroene op de foto ├ęcht lelijk! Ik houd ook echt niet van die legging trend momenteel. Bah, hoe moeilijk is het om een normale broek aan te trekken! broeken met printjes vind ik ook vaak lelijk, maar niet altijd.

  Liefs,
  BijouxAndNails
  bijouxandnails.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die broeken echt zo mooi en sexy bij die meiden :D

  BeantwoordenVerwijderen