Dove

Dove Self Esteem Programma

10/15/2013

Slechts 1 op de 10 meisjes vind zichzelf mooi. En 6 op de 10 meisjes stoppen met het doen van alledaagse activiteiten omdat ze een slecht gevoel hebben over hoe ze eruit zien. Bekijk hieronder de filmpjes en zie in dat jij ook mooi bent!
Dove over Self Esteem: "Dove zet zich actief in om het zelfvertrouwen van alle vrouwen en vooral jonge meisjes positief te beïnvloeden en hen te inspireren om hun volle potentie te bereiken – Daarbij hebben we jouw hulp nodig. We starten een Campagne voor Self-Esteem, waarbij vrouwen overal ter wereld de juiste hulpmiddelen tot hun beschikking hebben om actie te ondernemen. Zo kunnen zij inspiratie bieden aan elkaar en jonge meisjes in hun leven.

Het kan zo simpel zijn als het aanmoedigen van een jong meisje in jouw leven of het ondersteunen van het self-esteem programma in jouw buurt. Door als een mentor te dienen voor een nieuwe generatie meisjes of door het vieren van echte schoonheid in onszelf en anderen. Zo creëren we samen een wereld aan mogelijkheden voor vrouwen en meisjes."
Klik hier en kijk hoe jij kunt helpen!
Wat vind jij van deze actie van Dove?

You Might Also Like

1 Comments