Fashion

Een doordeweekse oufit

10/25/2013

Vandaag heb ik weer een outfit artikel voor jullie! Dit keer eentje, een hele normale, die ik bijvoorbeeld naar school draag. Lekker casual, vlot en basic. I love it! Zwart, maar ook gecombineerd met wat kleur. 

Hierboven zie je m'n hele outfit. Ik heb een groene blazer, gecombineerd met een spijkerbroek met stipjes, m'n roze Blackstones en een basis zwart hemdje. 

Allereerst m'n broek. Het is een washed jeans met stipjes. Ik draag hem heel vaak, want hij zit erg fijn! Zelf combineer ik hem vaak met basic tops, omdat de stipjes al vrij druk zijn. Deze jeans komt van The Sting. 


M'n blazer komt van de Shoeby. Vorig jaar heb ik hem gekocht. Ik had hem namelijk al een paar keer in de winkel zien handen en elke keer als ik hem zag wilde ik hem zo graag hebben! Hij is vrij basic, maar door de strikjes op de voering ziet hij er zo schattig uit. Ik heb hem uiteindelijk in de uitverkoop gekocht voor €25 in plaats van €60!


M'n roze Blackstones heb ik afgelopen lente en zomer (ik draag ze nu nog steeds regelmatig, dus eigenlijk ook van de herfst) veel gedragen. M'n steunzolen (ja, die heb ik) passen er goed in en ze lopen echt super lekker. Geen zere voeten! 

Dan m'n nagels. Ik vind het een belangrijk deel van de outfit. M'n nagels staan dit keer niet super bij m'n outfit, maar toch geeft het wel een vrolijk effect. Op m'n ringvinger zit de roze kleur uit het neon setje van de Primark en op de rest van m'n nagels zit Essie - Blanc.

En dan, als laatste, mijn haar. Vandaag (de dag dat eindelijk m'n donut knot is gelukt!) draag ik dus een donut knot. Erg leuk en vooral simpel. Lees het artikel van gisteren terug om te zien hoe ik deze knot maak!

Deze outfit zou ik dus vooral dragen op een schooldag. Wat draag jij het liefst als je naar school moet?

You Might Also Like

3 Comments

  1. Leuke outfit! Alleen ik zou het leuk vinden als er meer nagel artikels zouden komen, want de laatste tijd zie ik die niet zo vaak meer hier. xx

    BeantwoordenVerwijderen