2013

Favorieten van september

10/01/2013

WHUT? Is de maand nu alweer voorbij?! Ik weet nog precies dat ik het artikel Favorieten van augustus schreef! Het voelt alsof ik dat artikel vorige week nog schreef. Het is gewoon alweer oktober. Het gaat echt super snel. Voor je het weet is het weer kerst en sinterklaas! Oké, nu ben ik echt helemaal afgeweken van het onderwerp... Vandaag dus een artikel over mijn favorieten producten uit de maand september.

Ik vond september niet zo'n leuke maand. School begon weer en het regende best vaak, maar toch heb ik wat leuke nieuwe producten ontdekt!

Allereerst deze nagellak remover van de HEMA. Hij is zo handig! Je stopt je vinger erin, draait een paar keer rond en je nagellak is er helemaal af. Zelfs de meest hardnekkige glitter nagellak! Super makkelijk, toch? Lees hier mijn First Impression artikel over deze nagellak remover.

Deze ringetjes hebben op het laatste nippertje nog een plekje gekregen in dit artikel. Gisteren schreef ik namelijk pas een artikel over deze ringetjes, maar toch vond ik dat ze erin mochten. Dit setje met Above the Knuckle Rings vind ik zo leuk! Ze zijn gewoon zo apart doordat ze niet over de knokkel van je vinger heen kunnen.

Deze shampoo bar van Lush ruikt zo lekker! Ik heb m'n haar er de afgelopen maand veel mee gewassen en daarom staat deze nu dus ook in dit artikel. De shampoobar gebruikt super zuinig en ruikt heerlijk kruidig! Door deze bar een paar keer over je hoofd heen te wrijven komt er shampoo vrij en kun je je haar wassen! Lees de review hier.  

Oh, wat een gaaf palette is dit toch! Het Sleek Storm palette zit vol mooie herfst tinten, maar bevat ook nude kleuren! Ik ben zo weg van dit palette! Vooral die mooie groene kleur is ZO gaaf.

En dan het laatste product die ik deze maand enorm veel heb gebruikt: Labello soft rose. Ik had deze maand namelijk enorm schrale lippen. De vellen hingen eraan (dat belooft wat voor de winter), daarom heb ik deze veel gebruikt. En het werkt gewoon zo goed. Binnen 3 dagen was ik van m'n velletjes af.

En dan waren dit de producten die ik de afgelopen maand veel heb gebruikt. Wat ik tegenwoordig ook veel doe is foto's plaatsen op Instagram! Ik had al een tijdje Instagram, maar ik plaatste heel af en toe maar een foto. Nu maak ik van alles foto'es en die kan je allemaal dus terug zien op mijn Instagram! Ik zou het leuk vinden als je me volgt.

Welke kleur nagellak heb jij veel gedragen in september?

You Might Also Like

2 Comments