Lavera

Ik heb m'n eigen appels geplukt.

10/09/2013

Ja, ik heb m'n eigen appels geplukt. Haha, misschien vraag je je nu waarom ik ze niet gewoon in de winkels koop... Ik ging met kennissen naar een boomgaard (vlakbij Lisse) en daar gingen we appels (en peren) plukken. Ze zijn dan zogenaamd 'biologisch'. Volgens mij zijn ze nog steeds gespoten. Maar goed, haha. Vandaag laat ik dus wat foto's zien.


Je kon dus gewoon je eigen appels en peren plukken, die deed je dan in een zakje en dan rekende je ze af. Het was wel leuk, maar voortaan koop ik m'n appels gewoon in de supermarkt. Goedkoper en veel makkelijker!

Er was ook een winkeltje met allerlei biologische producten, daar zag ik Lavera liggen! Dat is een biologisch cosmetica merk. Een hele tijd geleden heb ik dat een keer geswatcht! Lees het artikel hier terug.

Heb jij wel eens je eigen fruit geplukt?

You Might Also Like

1 Comments