dream

Interieur inspiratie

10/05/2013

Emilia K
Ik vind m'n kamer inrichten heel leuk. Het liefst zou ik elke week m'n kamer compleet veranderen! Ook vind ik het leuk om van die mooi gedecoreerde kamers op We Heart It te bekijken. Daar staat zoveel inspiratie! Vandaag deel ik wat van die leuke kamers.

Untitled
Love my bedroom ✌
Girly room
Be inspired by the cute life | via Tumblr
Cute DecorationšŸŒŸ
• I'm lovin' it • | via Tumblr
Cozy
Girly cute stuff
love it
Flowers
Tumblr
Room
Room decoration
Decoration

En dan waren dat de inspiratie foto's. Ik vind sommige die er tussen zitten echt enorm gaaf! Ik zie net dat er op best veel foto's een laptop staat! Zeker populair om een laptop op je kamer te hebben. Alle foto's uit dit artikel komen van We Heart It.

Zelf hoop ik later een inloopkast te krijgen. Ook moet m'n kamer veel wit hebben, dan oogt lekker fris en ruim.

Hoe zit jou 'droomkamer' eruit? 

You Might Also Like

1 Comments

 1. Hey,

  Wauw, ik vind je blog echt te gek!!!
  Ik volg ja al sinds dat je bent begonnen met bloggen en volg je nog steeds iedere dag met plezier!

  Liefs,
  Benthe van beautynailsandhair.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen