2013

Mijn herfstvakantie

10/19/2013

Het is ein-de-lijk zover. Zeven weken na de zomervakantie. Het is best snel gegaan maar ik heb echt weer zin in de vakantie! Lekker bloggen, shoppen, uitslapen en vooral veel chillen. Vandaag schrijf ik een artikel over een vooruitzicht op mijn vakantie, ook al duurt hij helaas maar een weekje.
Deze week staan er heel veel leuke dingen op het programma!


Zaterdag - Fotoshoot

Allereerst... Ik heb vandaag een fotoshoot! Vet gaaf toch?! Het is in Eindhoven. Ik wordt ook opgemaakt door een visagiste. Echt heel leuk. Waarschijnlijk lees je hier binnenkort nog wel meer over!

Zondag - Chillen

Morgen ga ik lekker helemaal niks doen! Misschien nog wat huiswerk maken voor de maandag na de vakantie, zodat ik volgende week zondag dat niet hoef te doen. Misschien dat ik nog wat artikeltjes ga schrijven en dat is het wel zo'n beetje.Maandag - Naar de Primark

Yes! De Primark is zo'n leuke winkel! Zelf vind ik de kleren niet super leuk, maar de sieraden, sjaaltjes, tassen, make-upjes en de rest van de accessoires vind ik echt heel leuk en het is ook nog eens super goedkoop! Als ik een aantal dingetjes koop ga ik er zeker nog een shoplog over schrijven.

Misschien als ik terug ben van de Primark nog even langs de IKEA. Ook zo'n leuke winkel met alle geurkaarsjes en leuke woonaccessoires.

Dinsdag en woensdag - Bloggen

Voor dinsdag en woensdag heb ik nog geen plannen. Ik denk dat ik eerst lekker ga uitslapen en daarna nog wat artikeltjes schrijven. Voor de rest heb ik nog geen idee wat ik ga doen.

Donderdag en vrijdag - Efteling en shoppen in Den Haag

Donderdag of vrijdag ga ik naar de Efteling, dat ligt nog even aan het weer. En dan ga ik op de minst mooie dag shoppen in Den Haag. Ik ben daar nog nooit geweest om te shoppen dus ik ben benieuwd! Ik heb er wel veel leuke verhalen over gehoord.

Zaterdag en zondag - Korfballen en chillen

Zaterdag heb ik een korfbal wedstrijd. Ook voor zaterdag heb ik voor de rest geen plannen en dat geldt ook voor zondag. Misschien dat ik zondag nog wat huiswerk moet maken. Voor de rest ga ik denk ik nog wat artikeltjes vooruit schrijven.

En dan was dat mijn agenda voor aankomende week. Misschien dat er nog wat bijkomt of niet doorgaat. 
Wat ga jij aankomende week doen? Ga je op vakantie, blijf je thuis net zoals ik of zit jouw vakantie er al weer op?

You Might Also Like

2 Comments