Fashion

My party outfit

10/17/2013

Met m'n nichtje (zij blogt op Nagellak Queen) heb ik een outfit artikel gemaakt. Zij maakte de foto's, ik poseerde. We waren op een bruiloft en waren allebei dus netjes gekleed. Zij had haar fotocamera bij. Wel was het al 10 uur 's avonds. Vandaar dat alle foto's in het donker zijn genomen.

Als ik iets niet kan, is het dingen met m'n haar doen. Ik was daarom erg blij toen dit knotje was gelukt. Ik schoof er een super schattig strikje in en klaar! Simpel maar toch leuk. 

M'n ooglook is niet zo spetterend. Een beetje goud, koper en bordeaux rood geblend, maar het komt niet heel goed over op de foto. Wat ik nu pas zie is dat ik allemaal mascara boven m'n oog had zitten. Dan had iemand wel even kunnen zeggen, haha!

Hier zie je m'n complete outfit een keertje. Het bloesje is van de Vero Moda en m'n rokje van The Sting.

En hier nog een foto van m'n schoenen, m'n rokje en de mooie bloempotten met schattige bloemetjes. 

Ik vind het erg leuk om een outfit artikel te schrijven. Willen jullie dit vaker zien? Laat het even weten! En zeg dan meteen even wat jij het liefst draagt naar een feestje!

You Might Also Like

5 Comments