Accessoires

Nail rings

10/21/2013

Even geleden schreef ik een paar artikelen over Above the Knuckle Rings. Het zijn ringetjes die niet over je kootje van je vinger kunnen. Maar... Er is weer iets nieuws! Dit keer ringetjes die om je nagel zitten. Het lijkt mij niet echt fijn...

De ringetjes heten nail rings. Zoals ik net al zei zijn het ringetjes die je om je nagel moet dragen. Mij lijkt het niet zo'n mooi gezicht. Ook lijkt het mij niet fijn zitten. Maar ik ben benieuwd!


Na deze foto's gezien te hebben weet ik bijna zeker dat ik de Nail Rings oversla. Ik vind het er echt niet mooi uitzien. Eigenlijk is het gewoon een soort nepnagel die je weer af kunt doen. Nee, ik vind het echt niet mooi. Geef mij maar de above the knuckle rings. Die vind ik veel leuker. 

En jij? Wat vind jij van de Nail Rings?

You Might Also Like

4 Comments

  1. ik vind ze persoonlijk heel leuk staan! al lijkt het me totaal niet lekker zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. op de tweede foto vindt ik ze best gaaf maar het is net wat je zegt ze lijken mij ook niet echt lekker zitten en mij lijkt het ook dat ze er steeds af vallen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het ook echt niet mooi! Dan vind ik de above the knuckle rings veel mooier!!

    BeantwoordenVerwijderen