favorieten

No music = no life

10/27/2013

Ik doe echt werkelijk alles met muziek. Denk aan bloggen, huiswerk maken, m'n kamer opruimen, aankleden, tandenpoetsen enzovoorts. Op dit moment zijn er hele leuke liedjes! Ik deel vandaag een paar van m'n favo songs met jullie.Als eerste dit liedje van Kesha en Pitbull. Timber. Ik vind het echt zo'n vrolijk liedje! Ik luister er echt heel vaak naar en m'n docking station gaat op het allerhardst als deze op de radio komt.

Ook Happy vind ik een heel erg tof liedje. Ook heel vrolijk. Ik moet zeggen dat ik deze nu al wel een beetje zat ben, want hij wordt echt veel te vaak gedraaid. Hij staat namelijk op nummer 1 van de 538 top 40 waar ik altijd naar luister.


De clip is een beetje apart, maar het liedje vind ik wel erg tof. Echt heel mooi! Vroeger (toen Miley nog normaal was) luisterde ik eigenlijk nooit naar haar, maar hoe gekker ze wordt (sorry), hoe leuker ik haar liedjes ga vinden...

Dit is ook zo'n liedje die ieder half uur voorbij komt. Maar toch vind ik dit liedje van Katy Perry erg leuk.

AAAH! Zo'n lekker nummer dit. Vooral dat stuk na dat die hele zware stem "TSUNAMI" heeft gezegd. Ook heeft dit liedje zo'n lekker beat waar je helemaal op los kan gaan.

Applause is eigenlijk het eerste liedje dat ik heel leuk vind van Lady Gaga. Met haar vorige nummers had ik echt helemaal niks. Ook deze ben ik ondertussen al een beetje zat, maar voorheen vond ik hem erg leuk!

Ook al wordt dit liedje zo vaak gedraaid, vind ik hem nog steeds geweldig! Wel vind ik hem een beetje hoog. Dat waren de vorige liedjes van Ellie ook, daarom vond ik ze niet echt leuk. Ook zat er soms een vals stukje in, maar bij deze is dat (gelukkig) niet!

En dan zijn we met dit liedje bijna aan het einde gekomen... On top of the world. Volgens mij noemde ik hem ook in een eerder artikel. Het is ook zo'n vrolijk liedje, en eerlijk gezegd verveeld dit liedje me nog niet!

Normaal ben ik echt niet van Nederlandse liedjes (en helemaal niet van Blof, daar luistert m'n moeder naar), maar dit liedje heeft iets waardoor ik hem toch wel leuk vind... 

En dan was dit het overzicht met mijn favorieten liedjes van dit moment! Wat is jouw favoriete liedje van dit moment? En herken jij jezelf erin dat je ook alles met muziek doet?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Wrecking ball vind ik ook een erg mooi liedje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha echt toevallig dit zijn ook al mijn lievelings liedjes! Behalve mannenharten ;) maar ik zal m nog wel luisteren :)
    Super leuk artiekel!
    Xoxo- xNailArtGirlx

    BeantwoordenVerwijderen