Merken & Producten

Producten die ik heb opgemaakt!

10/02/2013

Ik maak eigenlijk nooit producten op. Ik heb er enorm veel dus ze krijgen de kans niet om op te gaan. Maar... Ik heb nu eindelijk wat producten die op zijn! Ik heb er lang voor moeten sparen, hoor. Vandaag laat ik (een beetje trots) zien welke producten nu echt op zijn.

Allereerst m'n nagellak remover! Zoals je ziet zit er echt nog maar een bodempje in. Deze remover heeft ondertussen plaats gemaakt voor de HEMA dip & clean nail polish remover (morgen komt de review online!). Vele malen handiger! Je hebt tenminste niet meer van die vieze, stinkende watjes in de prullenbak liggen.

Ook m'n deodorant is helemaal leeg! Dit is wel zo'n product die vaker leeg gaat. Niet zo bijzonder dus. Ik gebruik nu tegenwoordig Dove silk dry. Het is een hele fijne deodorant die geen witte vlekken achterlaat, de geur is niet verkeerd en werkt heel goed.

Telt dit eigenlijk wel mee? Het is een tester van het Lush haarmasker - Marilyn. Het was een masker voor zomerblond haar. Daar heb ik niet echt veel van gemerkt, wel was het een lekker, verfrissend masker en zag m'n haar er daarna verzorgd en glanzend uit.

Het is niet echt een product, maar ik heb het wel opgemaakt: m'n wattenschijfjes. Ik gebruik de wattenschijfjes van de Action. Lekker goedkoop, je goed ze na gebruiken toch weg!'


En dan waren dit mijn producten (4 maar liefst!) die ik heb opgemaakt. Het is een vrij kort artikel geworden, omdat ik gewoon niet meer producten kan opmaken!

Maak jij vaak producten op?

You Might Also Like

1 Comments