foto's

Random foto's van het afgelopen jaar

10/29/2013

Omdat ik nu al een tijdje aan het bloggen ben (bijna een jaar!), heb ik al heel wat foto's gemaakt. Van nagellak, producten, swatches enzovoorts! Daarom leek het mij wel leuk om een artikel te schrijven waarin ik foto's van het afgelopen jaar laat zien.


Nou... We gaan beginnen!  Deze (totaal niet scherpe) foto kwam online in 1 van m'n eerste artikelen. Je kunt dat wel aan de kwaliteit van de foto zien.

Ook deze foto plaatste ik vrij aan het begin en ook deze foto is weer niet scherp. Wel is dit een hele mooi kleur!

Deze foto is echt mega korrelig! Ik weet ook niet hoe het komt. Sorry daarvoor.

Oké, ik kon een jaar geleden echt geen mooie foto's maken. En ik had m'n nagels wel eens schoon mogen maken!

M'n allereerste Essie swatch! Lovie - Dovie. Echt een prachtige kleur en de foto's worden beter!

WHUT? Wat is er met m'n arm gebeurd? Moet je rechts bovenin kijken. Hij is helemaal zwart?!

Ook ben ik in de periode dat ik blog voor het eerst naar de Primark geweest! We gingen gelukkig op een vrij rustige dag. Lees hier het shoplog terug!

M'n nagelak stash. Ongeveer een half jaar geleden. Nu passen er meer dan 50 lakjes niet meer in, haha!

M'n Dior lakje uit Parijs! Ik ben er zo blij mee!

De eerste keer dat ik een masker ging reviewen was helaas niet zo'n succes. M'n gezicht heeft erna nog een week gejeukt en geprikt.

Herinneren jullie dit artikel nog? Ik legde uit hoe je van een theedoos een nagellakrek kunt maken! Heel veel mensen vonden het een handig artikel. Lees hem hier terug.

Oh, haha! En herinneren jullie je ook nog dat ik met blauwe lippen op internet sta? Dat kunnen niet veel mensen zeggen, hé?! Grapje, ik ging proberen m'n eigen lipgloss te maken. Lees het artikel hier terug en kom ook met blauwe lippen op internet, haha!

Dit vond ik wel een mooie foto, daarom heb ik hem ook in dit artikel geplaatst. Het is een swatch van het gele Sasatinnie lakje.

Ook ging ik voor het eerst in m'n leven zelf een scrub maken. Of het is gelukt? Ehm... Nee.

Ik vond dit wel een gave foto van m'n roze lipjes.

Essie! Hoe kon ik nou vergeten om wat foto's van Essie in dit artikel te plaatsen?

En toen... Toen op een avond de buurvrouw voor de deur stond met een tas vol met nagellak!

Herinneren jullie je deze hair tutorial nog die Tessa voor deed? Ik vond hem erg goed gelukt, maar daar dacht zij anders over.

En toen.. M'n eerste event! Ik was door de Fred de la Bretoniere winkel in Amsterdam uitgenodigd voor de Voque fashion night!

En een week daarna volgde m'n tweede event. Ik was uitgenodigd door Lush en kreeg een haarbehandeling! Het was echt heerlijk.

Je schrijft een artikel over above the knuckle rings, een paar dagen staat je tante aan de deur met een onwijs gaaf setje van die ringetjes!

En toen (weer een paar dagen later) stond ze weer aan de deur! Nu met nog 4 setjes! Echt heel lief.

En ja... Afgelopen week is ein-de-lijk m'n donut knot gelukt! Ondanks dat de kapper zei dat m'n haar er te dik voor was, ben ik het blijven proberen!

En dan waren dit een paar random foto's van het afgelopen jaar. Ik denk dat ik best vooruit ben gegaan op het gebied van fotografie (maar ook op het gebied van schrijven).

Wat vind jij van dit soort artikelen? Vind je het leuk of lees je bijvoorbeeld liever een nagellak swatch?

You Might Also Like

3 Comments