blog

Spam your blog!

10/08/2013

Ik vind het super leuk om andere blogs te lezen. Ik lees dan bijvoorbeeld ook elke dag beautylab.nl, beautygloss.nl en teskuh.nl. Ook zou ik het leuk vinden om nog meer leuke blogs te ontdekken. Daarom vandaag dit artikel.

Heb je een blog? Laat hieronder bij de comments dan even je URL achter en een beschrijving over waarover vooral je blogt. Ik zal al jullie blogs lezen en bekijken en misschien vind ik hem zo leuk dat ik vaker zal kijken! Ook zou ik het leuk vinden als jullie op de blogs van de andere meiden bekijken die hieronder een reactie hebben achtergelaten.


Natuurlijk hoeft je blog niet allen over beauty, fashion en lifestyle te gaan, het is ook leuk als je je blog spamt, ook al gaat hij totaal over een ander onderwerp!

Ik ben benieuwd!

You Might Also Like

9 Comments

 1. heey!
  Ik heb zelf ook een blog en schrijf over veel dingen.
  het gaat vooral over nagels, maar ik probeer het zo veel mogelijk te varieren!
  x bijouxandnails,
  bijouxandnails.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik ben Bo Bea 28 jaar en ben een nagellak verslaafde. Ik blog op http://gurlystyle.wordpress.com/ over beauty en vooral veel nagellak

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha ik ben cynthia ik heb ook een blog maar dat wist je volgens mij al XD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heyy,
  Ik ben Rosan. Ik heb sinds een paar maand zelf ook een blog. BudgetNaills.blogspot.nl
  Ik doe het met veel plezier!
  Xx Rosan, BudgetNaills.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heyy, ik ben Nadine en heb sinds een paar weken ook een blog. Ik vind het erg leuk om artikelen te schrijven en lees ook altijd jou blog met veel plezier! Ik heb vooral artikelen over pictures, lifestyle en af en toe wat anders.

  kuss Nadine van http://picturelovin.webnode.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo!
  Ik ben Britt en ik heb een blog samen met een vriendin!
  Wij plaatsen vooral artikelen over nagels, maar soms ook over make-up of andere dingen die we leuk vinden!
  http://love-nailart-xx.jouwweb.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hooi ik ben julia en ik heb nu sinds 2 weken een blog over nagelverzorging en nail art! op mn blog kan je reviews van nagelproducten vinden maar ook veel foto s van mijn nail art creaties!

  mijn blog: www.creativenails4fun.blogspot.com

  p.s. je hebt een hele mooie blog leanne!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hee! Ik heb nog maar net een blog, maar er staan een paar artikelen en ong 2 keer per week zet ik een artikel online. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt! Het adres is: www.believexinyourdreams.blogspot.nl
  Ik blog trouwens over beauty, fashion, lifestyle, diy en random dingen. Xx

  BeantwoordenVerwijderen