Geshopt!

Shoplog Den Haag

10/31/2013

Vandaag heb ik alweer een shoplog voor jullie! Ik ben namelijk wezen shoppen in Den Haag en ik heb een aantal dingetjes gekocht. Ook heb ik nog wat via internet besteld, dat zal ik ook even laten zien.

Allereerst wil ik even zeggen dat Den Haag echt een hele leuke stad is! Je hebt best veel winkels. Natuurlijk zitten er in Den Haag ook winkels die je overal hebt, maar ook veel andere leuke kleine winkeltjes! Dus... Wil je een keer leuk shoppen in een stad met veel winkels? Kijk dan eens in Den Haag!

Als eerste ging ik naar de Vero Moda. Hier koop ik tegenwoordig best veel kleren. Ook deze keer slaagde ik weer goed! 

Ik kocht een normale, zwarte broek. Hij is van een stretch (elastische) stof en super skinny! Ook kocht ik een trui en een basic zwart shirtje die ik onder m'n trui kan dragen.

De trui die ik kocht valt best wijd. Normaal ben ik helemaal niet van wijde kleren, maar deze vond ik toch wel leuk. Door de wol zitten zilveren pailletten. Ook zit er een zwarte en een zilveren draad doorheen. Heel erg leuk!

Bij de Flying Tiger kocht ik nog een roze passer voor €3. Als m'n passers gaan stuk in m'n etui, niet echt handig... Ik was trouwens nog nooit eerder in de Flying Tiger geweest, maar het is echt een heel leuk winkeltje! Het zit tussen de Action en de Xenos in. Ze verkopen er onder andere schoolspullen zoals notieboekjes en schriften, maar ook kaarsen en beautyspullen zoals nagellak.

Dit was alles dat ik in Den Haag heb gekocht. Ook heb ik van de week nog wat via internet besteld.

Een gecoate, glimmende, donkergroene broek. Ik vind de kleur erg leuk. Verder is het een normale, skinny broek (zoals al m'n broeken). Ik kocht deze op de site Esprit.

En dan waren dit mijn aankopen! Ik denk dat ik nu bijna klaar ben voor de winter! Ik heb nu een aantal setjes.

Van welk merk heb jij de meeste kleren? 

You Might Also Like

3 Comments