2013

Shoplog! (o.a. Omoda + The Sting)

10/06/2013

Vandaag heb ik weer een shoplog voor jullie. Dit keer met onder andere een winterjas en laarzen! Een echte wintershoplog dus! Ik ben echt al zo lang opzoek naar een leuke winterjas en/of laarzen voor de winter, maar ik vind gewoon alles stom. Ja, echt alles! Aan elke jas zit wel iets waardoor ik hem gewoon niet meer leuk vind. Maar na lang zoeken heb ik ze gevonden.

En dit is de jas geworden. Op de foto lijkt hij iets roder door het zonlicht maar de kleur wordt beschreven als "cherry red".  Ik vind het een erg leuk jasje. Hij is kort, niet zo Michelinmannetje-achtig (zoals ik altijd zeg) en een vrolijk kleurtje. Het merk van deze jas is SuperDry.

Ook kocht ik deze col erbij. Dat is zo'n sjaal die rondloopt waardoor je hem super makkelijk om kunt doen. Ook is hij ontzettend warm en past hij leuk bij m'n jas.

Ik wilde Uggs, maar het zijn uiteindelijk toch weer Shabbies geworden! Ik had van vorig jaar ook een paar en die zaten zo lekker!

Het paar dat ik vorig jaar kocht was donkerblauw, daarom koos ik dit jaar zwart. Ik heb deze winter namelijk ook veel zwarte kleren dus daar kan ik ze dan mooi mee combineren.

Niet alleen de kleur is anders van dit paar, maar deze hebben ook bont! En dat hadden die van vorig jaar niet. Super warm!

En als laatste kocht ik deze spijkerbroek met stipjes. Ik vond hem erg leuk en wilde al wat langer zo'n broek. Deze kocht ik bij The Sting.

En dan waren dit mijn aankopen! Ik ben wel blij dat ik nu een winterjas en laarzen heb. Ik vond het namelijk afgelopen week in m'n zomerjas behoorlijk koud ('s ochtends) op de fiets!

Heb jij al winterjas en laarzen? Zo ja, welke?

You Might Also Like

2 Comments