Overig

Tip: hettestpanel.nl

10/26/2013


Ik zat een paar dagen geleden op Twitter en zag een Tweet waarin een linkje stond naar hettestpanel.nl. Daar was ik benieuwd naar! Natuurlijk nam ik even een kijkje en na een tijdje gelezen te hebben heb ik me ook aangemeld voor hettestpanel.nl. Erg leuk idee! Lees verder en kom er achter wat het inhoud.

Een testpanel bestaat uit mensen die een product opgestuurd krijgen. Daar moeten ze dan een vragenlijst over invullen en zo komt de redactie van het testpanel erachter wat de mensen van het product vinden! de uitslagen kun je bijvoorbeeld terug vinden in tijdschriften.

Ik vind zo'n testpanel een heel erg tof idee! Ik geef op m'n blog bijna elke dag m'n mening over producten/artikelen en dat vind ik heel erg leuk.


Als je je hebt aangemeld kun je je dus inschrijven voor een testpanel. Het is dan nog niet zeker dat je het ook mag testen, want je moet eerst nog uitgekozen worden. Als je bent uitgekozen krijg je het product opgestuurd en krijg je een vragenlijst gemaild. Als iedereen de vragenlijst weer heeft ingevuld komt er een schermpje (die je hierboven ziet) op hettestpanel.nl en dan kun je de uitslag van de test terug lezen!

Hier kun je je aanmelden, hier kun je nog eens lezen hoe alles werkt en hier kun je de lopende testpanels bekijken. 

Ga jij je opgeven of heb je je misschien al opgegeven? 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

1 Comments