Handen & Nagels

Tip: Nagelwielen

10/12/2013

Je wilt snel even kijken of een kleurtje mooi is, je wilt een nail art uit proberen of je hebt gewoon zin om te lakken, maar je hebt al een super mooie kleur of nail art op je nagels? Wat doe je dan? Haal je de nagellak van je nagels of verzin je gewoon iets anders? Maar... er is ook een manier om te lakken terwijl je al nagellak op je nagels hebt!

De manier is het gebruiken van nagelwielen. Wat zijn het nou eigenlijk? Heel simpel! Eigenlijk is het niet meer dan een plastic rondje met doorzichtige of witte nagels eraan. Op deze manier kun je op de nagels oefen en hoef je je eigen nail art er niet af te halen. Ik vind ze echt heel handig! Wat ook super makkelijk is, is dat je als je een nail art hebt geprobeerd, maar hij is helemaal mislukt je hem er gewoon weer met nagellak remover kunt afhalen en hem opnieuw maken. Ook kan je de nagels weer schoonmaken als je hele wiel vol is.


Zelf heb ik 12 nagelwielen. Er zijn er nog maar 2 helemaal leeg. Ook zijn er een paar met echt alleen maar hele lelijke nail arts, maar ik heb ook wel een aantal mooie nail arts erop gemaakt. Wat ik ook heb gedaan is een nagelwiel helemaal vol gelakt met allerlei kleurtjes. Als ik even niet weet welke kleur ik nou op m'n nagels moet doen kijk ik gewoon even op dat nagelwiel!

Hierboven zie je m'n nagelwiel met alleen maar kleurtjes. Op de onderste foto zien je dat ik de nagelwiel ronddraai. Dan komt het er zo uit te zien, haha.

Ook heb ik een nagelwiel waar alleen maar kerst nail arts op staan. Hierboven zie je er een paar. Zelf vind ik de nail art met de eland het leukst (derde van rechts).
Nagelwielen kun je heel gemakkelijk, en vooral goedkoop, op eBay.com kopen. Je koopt ze vaak in setjes van 10 voor maar een paar euro. Echt een aanrader! Verder kun je ze kopen in Nederlandse groothandels die vooral nagellak verkopen zoals prettypolish.nl, daar koop je ze vaak per stuk en zijn ze dus wat duurder.


Dus houd je van nail arten en heb je wel eens het probleem dat je je nagels wilt lakken, maar nog een mooie nail art op hebt? Dan kan ik je nagelwielen aanraden! Ze zijn praktisch en erg goedkoop.

Heb jij ook nagelwielen? Vind jij ze handig?

You Might Also Like

6 Comments

 1. ik heb zelf ook nagelwielen ze zijn echt super hamdigg!!
  ps. je hebt echt hele coole nailarts op je nagelawielen gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb ook nagelwielen maar dan doorzichtig die zijn een stuk minder goed dan de witte en ik heb nog maar 1 leeg wiel en heel echt heel veel mislukte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb transparante nagelwielen gekocht. Tien stuks. Ik las dat jij ze kon schoonmaken maar toen ik het probeerde kreeg ik een witte vlek :( Ik had nagellak remover zonder aceton (ook voor kunstnagels). Ik vroeg me af of jij misschien een andere nagellak remover gebruikte? Of ligt het toch echt aan dat mijn nagelwielen transparant zijn?

  BeantwoordenVerwijderen