Handen & Nagels

Trind Naturel Nail Care

10/14/2013

Wauw! Toen ik het pakketje met verzorgingsproducten zag die ik kreeg van Trind werd ik helemaal blij. M'n oog viel meteen op een matte top coat die ik nog niet in bezit zat. Verder bestond het pakketje uit nog 4 verzorgende producten waar na ik heel erg nieuwsgierig was om ze te swatchen.

De 5 verzorgingsproducten die ik kreeg heb ik allemaal uitgebreid geswatcht. Naar de Top Coat Matt en de Nail Brightener ben ik het meest benieuwd. Verder swatch ik de Nail RepairRidge Filler en de Nail Balsem


Trind - Nail Balsam

Wanneer kun je het beste een nail balsem swatchen? Na een vakantie met veel zwemmen in chloorwater waardoor m'n nagels splijten en breken, toch? Daarom swatch ik als eerste de Trind - Nail Balsam. Deze balsem is op waterbasis. Dat dient voor na het inwrijven van de balsem, zodat je daarna meteen kunt gaan lakken. Met een balsem op oliebasis zou dat niet kunnen.

Voordat ik ben begonnen met swatchen heb ik m'n nagels vrij kort geknipt om aan te sterken. Ze waren erg broos geworden. Ook heb ik ze een beetje grof gevijld.

Hierboven heb ik de Balsem aangebracht. Het aanbrengen is heel simpel. Je brengt een laagje met het kwastje aan op je nagel. Dat hoeft helemaal niet zo precies, want je ziet het niet zitten. Het laagje moet niet te dun zijn, maar het moet natuurlijk ook niet zo dik dat het van je nagel afdruipt. Wel vanzelfsprekend, denk ik. Na het aanbrengen van het laagje moet je het 2 minuten laten intrekken en na de 2 minuten moet je de overige balsem die nog op je nagel zit in masseren over je nagel en je huid rondom je nagel (onder andere je nagelriemen) totdat het helemaal gemasseerd is. Het moet niet meer nat of plakkerig aanvoelen.

De balsem herstelt de natuurlijke vocht balans van broze en droge nagels, net zoals die van mij na het zwemmen. Je krijgt broze nagels door een tekort aan nagelvocht.

Gelukkig zat er in het doosje een beschrijving bij, anders had ik nooit geweten dat je het zo moest aanbrengen. De beschrijving is ook erg uitgebreid, er staat stap voor stap in hoe je het moet aanbrengen.

Nu genoeg informatie, jullie willen vast weten wat ik er nou van vind. Ik heb de balsam 3 dagen achter elkaar gebruikt. Elke ochtend bracht ik een nieuw laagje aan. Mijn allereerste reactie toen ik de balsem voor de eerste keer opbracht was: "Wat ruikt dit lekker, zeg!"

In de drie dagen dat ik deze Nail Balsem gebruikte zijn m'n nagels niet verder gespleten. Het werkt dus echt! M'n nagels zagen na de 3 dagen er een stuk beter uit. Alleen op m'n wijsvinger zie je nog duidelijk dat hij is gespleten. Waarschijnlijk had ik het langer gebruiken. Maar toch, ik vind dat het verschil best zichtbaar is na maar 3 dagen gebruiken.

Nu weer wat info. In het flesje zit 9 ml. Best wel aardig wat dus. Je doet dan ook lang met 1 flesje. Deze Nail Balsam kost €14,95.

Hierboven zie je de ingrediënten van de balsem. De belangrijkste ingrediënten zijn biotine, panthenol en phytantriol.

Trind - Top Coat Matt

Dit was het product waar ik misschien wel het meest benieuwd naar was. Een matte top coat! Op Twitter en Instagram had ik al veel nagels gezien met een matte top coat en ik vond het er zo mooi uitzien! Ik kon niet wachten om deze te gaan reviewen!

Wauw! Hoe mooi ziet dat eruit?! Het was echt heel grappig. Ik had eerst Essie - Lilacism opgedaan. Toen die laag goed droog was bracht ik deze matte top coat aan. De nagellak begon gelijk te verkleuren! Je zag het meteen lichter worden. Binnen een minuut was heel m'n nagel mat! Echt heel gaaf. Het was ook meteen droog.

In deze matte top coat zitten actieve ingrediënten om je nagel te verzorgen. Het ziet er dus niet alleen mooi uit maar het zou ook nog verzorgend moeten zijn. Ik weet niet of het ook verzorgend is als je er een laag nagellak onderaan brengt, maar als je Trind Nail Repair of de Trind Nail Brightener eronder aan zou brengen moet het wel verzorgend zijn.

In dit flesje zit net zoals in de andere flesjes 9 ml en de consumenten prijs is €9,10.


Trind - Nail Repair Naturel

Ook heeft Trind een nagel verharder. Ik ben niet zo'n fan van nagel verharders. Ze drogen je nagels uit en ik heb altijd het idee dat het niks doet met m'n nagels, behalve dat m'n nagels er alleen maar droger van worden.

Trind Nail Repair bevat 9 ml. Het zou je nagel sterk en soepel moeten houden na het 2 weken gebruiken. Door de unieke formule koppelt de eiwitmolecule in de nagel stevig aan elkaar, waardoor een oersterke netwerkstructuur ontstaat. Klinkt super toch? Hierbij gaat de nagelvocht niet verloren, zodat de nagel soepel blijft en niet uitdroogt.

Ik heb 1 laagje aangebracht en de verharder glimt bijna niet. Je ziet haast niet dat ik wat op m'n nagels heb! Dat vind ik een pluspunt. Ook heb ik niet het gevoel dat m'n nagels heel erg zijn uitgedroogd na het gebruiken. Maar voor de rest merk ik niet echt dat m'n nagels sterker zijn geworden. Jammer!

Nail Repair is romig wit en heeft een normale substantie. Hij smeert fijn uit en glimt dus niet. Deze verharder is te koop voor €14,18. 

En als laatste de ingrediënten.

Trind - Ridge Filler

Ridge Filler: Randjes vuller? Om eerlijk te zijn had ik echt nog nooit van een Ridge Filler gehoord. Gelukkig zat er net zoals als bij de ander lakjes een beschrijving bij met wat het is en waarvoor je het moet gebruiken. 

Ik werd helemaal blij toen ik las dat het als base coat gebruikt wordt! Ik had namelijk echt geen goede base coat meer. Deze kwam dus goed van pas. De bedoeling van deze Ridge Filler is je nagel egaler maken waardoor je nagellak langer zou moet blijven zitten. 
Hierboven zie je m'n nagels met en zonder de Ridge Filler. Nou heb ik van mezelf niet zulke er bobbelige nagels, dus je ziet niet heel veel verschil. (De linker foto is lichter, dat komt doordat de zon er ineens weer was.) 

Toen ik de nagellak ging aanbrengen kwam ik er meteen achter dat hij een vrij dikke substantie heeft. Achteraf natuurlijk wel logisch, hoe zou hij ander je inhammetje in je nagel egaler moeten maken?! Gelukkig was het niet zo dik dat je het amper nog kom smeren.

Waar ik erg blij mee was, was dat deze lak super snel droog was. Ik vind dat wel een pluspunt bij een base coat. Anders moet ik heel lang wachten voordat ik m'n volgende laagje aan kan brengen en ik heb totaal geen geduld. 

Trind adviseert om 1 of 2 laagjes van de Ridge Filler aan te brengen. Ik heb voor 1 laagje gekozen omdat ik niet veel ribbels en bobbels in en op m'n nagels heb. Een oorzaak van een ribbel of bobbel in of op je nagel kan zijn dat je vroeger een keer met je vinger tussen de deur hebt gezeten. Maar dat is lang niet altijd zo. Je kan het ook gewoon van nature hebben en dan is dit een hele handige lak.

Natuurlijk ging ik deze Ridge Filler uittesten. Ik lakte m'n nagels met 1 laagje van de Ridge Filler omdat ik weinig of eigenlijk geen last heb van ribbels en bobbels in en op m'n nagel. Daarna bracht ik 1 laagje nagellak aan. Ik merkte er niet zoveel van dat ik de Ridge Filler onder m'n nagellak had gedaan. Waarschijnlijk komt het doordat ik geen ribbels in m'n nagels heb. Deze lak is voor mij dus overbodig.

In dit flesje zit - net zoals in alle andere flesjes - 9 ml. De prijs van dit lakje is €8,08. Dat vind ik echt een relatief goedkope prijs vergeleken met alle ander lakken.

De ingrediënten hierboven voor degenen die er geïnteresseerd in zijn.

Trind - Nail Brightener 

Ik had er al veel over gehoord en was er zelf erg benieuwd naar. Deze lak geeft je nagels een frisse look. Hij maakt je nagelbed mooi roze en je nagel witter. Dat wil ik zien!

In de gebruiksaanwijzing staat dat je hem over je nagellak kunt dragen, maar ik heb hem op m'n nagel aangebracht toen er niks opzat. Het zou een mooi, natuurlijke look moeten geven. Ik was erg benieuwd. In het flesje zit 9 ml. Daar doe je dus lekker lang mee. Wel kost deze top coat €14,18. Zelf vind ik het best duur, ik ben benieuwd of deze lak z'n geld waar is. 

Hierboven zie je m'n nagels zonder iets erop. Ook geen verharder. Ze zijn helemaal gereinigd. Hier overheen ga ik zo de brightener aanbrengen. 

En dan zien m'n nagels er zo uit na het aanbrengen. Ik weet niet precies hoe het komt, maar je nagels gaan er zo mooi uit zien. Je nagelbed wordt egaler, geen lelijke vlekken en je nagels glimmen enorm mooi. Ondertussen heb ik deze lak al zo vaak opgehad dat als ik geen kleurtje of nail art op heb, dit m'n every day lak is geworden. 

De kleur ziet er in het flesje een beetje paars uit, maar zodra je hem op je nagels aanbrengt zie je daar niks meer van. Wel lijkt het dat je nagelbed lila wordt. Daardoor zien je nagels er fris uit. 


En dan waren dat de enorm lange swatches en reviews van een paar verzorgende producten van Trind. Ik ben erg blij met deze producten. Vooral de matte top coat en de nail brightener vind ik erg fijn. 


De kwastjes van de flesjes hadden iets dikker mogen zijn, maar doordat ze nu wat dunner zijn kan je ze wel preciezer aanbrengen. 

Welk van de bovenstaande producten lijkt jou het fijnst?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Leuk artikel! Ik heb laatst ook een pakketje gekregen en de Nail Balsem vond ik erg fijn! Ik heb erg zachte nagels en door deze balsem werden ze harder. Echt super voor mij!

    Doe je al mee aan mijn birthday Winactie? Neem een kijkje op mijn websitehttp://beautybycarlien.blogspot.nl/2013/10/its-my-birthday-extra-winactie.html en doe mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die matte top coat is gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen