blauw

Easy snowflake nail art

11/26/2013

Het is een tijdje geleden, maar vandaag heb ik weer een nail art voor jullie! Omdat ik helemaal in de kerst/winter sfeer ben, koos ik een makkelijke, maar leuke winter nail art!  Hij kan op alle lengte nagels en iedereen kan hem maken.

Welke producten ik gebruik:

 • Metallic blauwe kleur van de Hema (in klein flesje)
 • Dotting tool
 • Essie - Blanc

Het eerste wat ik deed, was een base coat aanbrengen. Ik gebruik namelijk een vrij donkerblauwe kleur als ondergrond en je wilt natuurlijk niet dat die kleur in je nagels trekt! Daarna bracht ik een donkerblauwe lak aan. In deze lak zitten heel veel zilveren shimmertjes waardoor je een heel shiny effect krijgt. De lak is van de metallic collectie van de Hema, maar ik kon geen nummer of naam vinden. 


Nu gaan we verder met de eerste sneeuwvlok. De sneeuwvlokken zijn heel erg makkelijk te maken. Het eerste wat je doet is een wit streepje met een dotting tool of striper op je nagel zetten. Daarna zet je er op dezelfde manier 2 overheen. Als je dit hebt gedaan, krijg je een ster. Wat je nu moet doen, is je dotting dool in de witte nagellak dopen en op de uiteinde van de streepjes een wat grotere stip zetten. 


Zet op wat willekeurige nagels een sneeuwvlok en vul de lege plekjes op met wat witte stipjes in verschillende maten! 

Deze nail art is heel leuk voor de aankomende maand! Je kunt hem dragen met kerst of oud en nieuw, maar ook gewoon doordeweeks! De nail art sluit namelijk perfect aan bij december.

Wat vind jij van deze nail art? En wat draag jij deze maand op je nagels? 

You Might Also Like

3 Comments

 1. Prachtige nailart! Ook je nagels hebben een hele mooie lengte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!! Die blauwe kleur is ook echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. deze is leuk, ik wilde ook leuke winterse nailart dragen en ben op zoek naar voorbeelden, dus zoiets zal het ook een keertje worden, denk ik

  BeantwoordenVerwijderen