favorieten

Favo winter lakjes

11/27/2013

Vandaag heb ik een artikel voor jullie met een aantal lakjes die voor mij in de winter niet kunnen ontbreken. Je zult vooral veel blauw tinten zien, dat zijn sowieso mijn favo kleuren in de winter. Het doet me denken aan ijs, sneeuw en kou.

Vijf van de zes lakjes die ik heb uitgekozen zijn blauwtinten! 

Allereerst dit prachtige lakje van de Hema! Gisteren maakte ik er al een nail art mee. Het is namelijk een hele mooie, diepe blauwe kleur met enorm veel zilveren shimmertjes! Erg shiny en super mooi. Dit lakje heeft geen naam of nummer.

Dit lakje is het enige niet blauw gekleurde lakje die ik heb uitgekozen! In de winter draag in namelijk vaker een roze kleurtje dan in de zomer. Ciat├ę Cupcake Queen is een super mooi, fuchsia roze kleurtje met hele kleine shimmertjes. Alleen het flesje vind ik al geweldig, en dan ook nog zo'n mooi kleurtje.

Hoe kan er nou een Essie lakje ontbreken? Essie Rock The Boat kocht ik van de zomer, maar ik vind hem nog mooier om hem in de winter te dragen. Je vingers zijn dan best wit en daar staat zo'n mooie, ijsblauwe kleur prachtig bij!

Ik heb ook een lakje van Trind gekozen. Sea Green is een bijzonder mooie zee groene kleur (zoals de naam al zegt) en bevat enorm veel minuscuul kleine shimmers. Er mooie kleur!

Deze prachtige hemelsblauwe kleur van Catrice kon gewoon niet ontbreken in dit artikel! It's All I Can Blue heeft een creamy finish. Dit is trouwens de enige lak die geen shimmers bevat van mijn favorieten! Ik houd van deze kleur! Zo'n mooie, frisse, koele kleur.

En als laatste... De Etos effect nails. Zodra je deze lak aanbrengt krijg je een heel gaaf effect. Het is niet zoals de meeste glitter lakken, maar je krijgt een glimmend laagje op je nagels... Het is lastig te beschrijven, maar de kleur doet daar niet aan onder. Ideale, ijsblauwe (metallic) kleur!

En dan waren dit mijn favorieten winter lakjes. Vijf van de zes blauwe kleurtjes en vijf van de zes bevatten shimmers. Ik ben meer van de creamy finishes, maar met de winter vind ik glitter en shimmers toch wel heel erg leuk!

Welke kleur(en) draag jij veel in de winter?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Mooie kleurtjes! Ik draag in de herfst en winter meestal hele donkere kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik draag veel donkerpaars en donkerrood! Dat Essie lakje is echt heel mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen