2013

Favorieten van oktober

11/01/2013

Oktober is weer aan z'n eind gekomen! Het is alweer november. Een maand met veel leuke dingen. Ondanks dat ik erg veel zin heb ik november vond ik oktober best een leuke maand. Wel een beetje koud, maar de herfstvakantie maakte alles goed! Vandaag heb ik een artikel waarin ik m'n favorieten van oktober laat zien.

Als eerste de donut die ik afgelopen maand kocht bij de Primark. Ondanks dat ik eerst dacht dat m'n haar er veel te dik voor was (lees hier waarom) is het toch gelukt en ik vind het effect heel tof. Je hebt zo'n grote knot op je hoofd! Wel is het een beetje zwaar op je hoofd.

M'n Labello was - net zoals in september - echt onmisbaar! De vellen hingen/hangen aan m'n lippen en na een paar dagen Labello te gebruiken wordt het zoveel minder!M'n above the knuckle rings heb ik afgelopen maand zoveel gedragen! Ik vind ze zo tof. Ik had ze bijna elke dag om. Wil je meer lezen over deze ringetjes? Klik dan hier.

Ook Essie - blanc heb ik weer eens uit m'n nagellakrek gepakt. Ik had even genoeg van al die sombere, maar wel mooie herfstkleuren en had gewoon zin in een lekker frisse, zomerse kleur! Vandaar dat ik Essie - blanc koos.

En dan waren dat m'n favorieten van oktober. Bizar weinig dit keer!

Welk product(en) heb jij heel vaak gebruikt afgelopen maand?

You Might Also Like

3 Comments