catrice

Feathers & Pearls by CATRICE

11/23/2013


In december brengt Catrice een nieuwe limited edition uit! De limited edition is een gebaseerd op de "roaring twenties", dat houdt in: pailletten, glitters, veren, glimmende en gouden kleurtjes! Naar mijn smaak echt een hele toffe edition voor de aankomende feestdagen. 

Catrice over de limted edition: "De Roaring Twenties zijn weer terug! De befaamde gouden tijden van de 20e eeuw waarin alles veranderde - wilde feesten, spectaculaire revues, burlesque danseressen en Hollywoodiconen - vormen de inspiratie voor de mode van nu. Speelse charlestonjurkjes met pailletten, glitters en veren in combinatie met weelderige kapsels veroveren de catwalks. Limited Edition “Feathers & Pearls” by CATRICE maakt dit modebeeld compleet vanaf december 2013 t/m half januari 2014. Of je nu zoekt naar een extravagante touch voor elke dag of gaat voor een grootse entree voor de avond - deze make-up in elegant goud en zilver, mysterieus zwart en vrouwelijk rood heeft het allemaal! Een feest van overdaad – by CATRICE!"Feathers & Pearls by CATRICE – Eye Palette
€4,99

Feathers & Pearls by CATRICE – Clear Brow Fixing Pen
€2,89
Feathers & Pearls by CATRICE – Lashes for Gold
€3,99 

Feathers & Pearls by CATRICE – Lash & Eye Sparkling Gel
€3,39


Feathers & Pearls by CATRICE – Skin Pearls
€3,59


Feathers & Pearls by CATRICE – Roaring Lip Colour
€3,99


Feathers & Pearls by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
€2,99


Feathers & Pearls by CATRICE – Nail Sequins
€2,99

Ik vind dit een erg geslaagde LE! Het bevat leuke producten en wat nieuwe dingen zoals de Nail Sequins (pailletten voor op je nagel), de Skin Pearls die heel leuk zijn voor een feestje. Het zwarte nagellakje met shimmers vind ik erg mooi, maar de rest van de nagellakjes vind ik niet zo bijzonder. De Lash & Eye Sparkling Gel vind ik erg leuk voor de kerst en/of oud en nieuw! 

Deze prachtige limited edition is vanaf december te koop in het Kruidvat en Trekpleister. 

Wat vind jij van deze limited edition? Welke producten ga jij sowieso halen?

You Might Also Like

2 Comments