kletsen

Kletsen! (MN jarig + vakantie)

11/02/2013

Wow! Het is alweer november. De tijd gaat zo snel. Oktober was voor mij een maand waar ik niet veel van heb gemerkt. Door de herfstvakantie is hij echt zo snel voorbij gegaan. Maar... Ik heb ontzettend veel zin in november! Waarom? Lees maar verder.

Oktober was een leuke maand. Nou ja, vooral de herfstvakantie was leuk! Ik ben naar de Primark geweest waar ik een aantal leuke dingetjes heb gekocht, ik ben naar Den Haag geweest om te shoppen, ik ben naar de Efteling geweest (Joris en de draak is echt vet!) en ik heb een fotoshoot gehad! Over de fotoshoot zul je binnenkort nog wel meer lezen.

Miss Nagellak heeft echt zoveel pageviews gehad de afgelopen weken. Het aantal blijft maar groeien en dat vind ik zo leuk! Ook op Instagram krijg ik steeds meer followers. Ik probeer dan ook regelmatig een fotootje te plaatsen.

En dan nu... Waarom ik zin heb in november!


De belangrijkste reden is denk ik wel omdat Miss Nagellak 10 november een jaar bestaat! Natuurlijk gaan we dat uitgebreid vieren met een winactie. Wat voor winactie het wordt en wat ik ga verloten houd ik nog even geheim! Wel zeg ik vast dat ik niet aan 1 lezeres wat verloot, maar aan vijf lezeressen!


Ook komt december weer dichterbij, dus ook sinterklaas. Niet dat ik daar nog zo naar uitkijk als toen ik nog klein was, maar hopelijk krijg ik dan de Real Techniques Starter Set! Ik mocht hem namelijk nog niet kopen, omdat ik hem 'aan sinterklaas' moest vragen, haha! Ik hoop dat sinterklaas na dit artikel te hebben geschreven weet dat ik héél graag de Starter Set wil ;)


Wat een gedoe over sinterklaas maar vooral zwarte piet trouwens, hè? Ik vind het echt onzin. Waarom maken ze zich zo druk?! De traditie bestaat echt al super lang. Ik heb trouwens pietitie wel geliked op Facebook! De snelst groeiende Facebook pagina van Nederland. Ik vond het echt zo bizar hoe snel die pagina likes kreeg!

Nou, ik ben klaar met praten, hoor.

Vind jij dit soort artikelen leuk? 

You Might Also Like

2 Comments