Beauty

Makkelijk verkrijgbare budget producten

11/28/2013

Vandaag vertel ik welke budget producten erg fijn zijn. Een paar vriendinnen van mij wilde graag weten welke makkelijke verkrijgbare producten nou eigenlijk fijn waren en welke totaal niet. Ik heb een selectie gemaakt van de producten die ik zeker aanraad en een paar producten die ik echt verschrikkelijk vind.

We beginnen maar met mijn favoriete beautyproduct. Nagellak. Ik heb ik mijn stash misschien wel honderd verschillende merken van budget tot high-end. De Hema vind ik misschien wel de meest fijne budget lakjes hebben. Je hebt heel veel keus uit verschillende kleurtjes en er zijn verschillende maten flesjes. Ook blijft de nagellak van de Hema erg lang en mooi op je nagels zitten! Deze lakjes kosten maar €1,95.

Ook Catrice heeft erg fijne en vooral budget lakjes. Ook de nagellak van Catrice blijft lang op je nagels zitten. Wat ik ook erg fijn vind aan Catrice, is dat de flesjes een breed kwastje hebben waardoor je in 1 streep je hele nagel kunt lakken. Catrice lakjes kosten €2,99 per stuk.

Een hele fijne nagellak remover vind ik de Dip & Clean van de Hema. Wil je weten hoe hij werkt? Klik dan hier. Met deze remover gaat je nagellak erg snel van je nagels af. De prijs van deze nagellak remover is €4,50.

Een van de meeste fijne lipsticks vind ik de Etos Colour Care Lipsticks. Ik heb kleur nummer 105 en dat is een prachtige berry roze kleur. Hij heeft een matte finish en blijft lang zitten. Verder droogt hij m'n lippen niet uit. Deze lipstick kost €2,99.

De I Love Stage oogschaduwbasis van Essence is ook zeker een toppertje! Hij werkt erg fijn, laat geen waas achter op je oogleden en blijft perfect zitten. Lees hier een uitgebreidere review.

En dan waren dat de budget producten die ik op dit moment erg fijn vind. Ze zijn allemaal makkelijk verkrijgbaar voor een zacht prijsje. Hieronder nog een overzichtje:

Hema nail polish - €1,95 - Hema
Catrice Ultimate Nail Lacquer - €2,99 - Kruidvat of Trekpleister
Dip & Clean nail polish remover - €4,50 - Hema
Etos Colour Care lipstick - €2,99 - Etos
Essence I Love Stage eyeshadow base - €2,49 - Kruidvat


Een mascara die ik totaal niet fijn vind is de Miss Sporty Fabulous Lash. Je wimpers zitten vol klontjes na het aanbrengen, hij brengt niet mooi aan en ik krijg uitslag van deze mascara. Jammer, wat de mascara ziet er wel heel leuk uit met dat koraalkleurtje! Geen aanrader dus.

Dat geldt ook voor de Essence nail art pen. Misschien ligt het aan mij, maar ik kan hier niks mee. Er komt of niks uit of in 1 keer super veel waardoor je een enorme klodder krijgt.

De Etos Pick & Refil zijn ook echt niet fijn. Ze zijn heel korrelig en hebben amper pigment. Ook tegen dit product kan ik niet...

En dan waren dit mijn favorieten producten en de producten die ik niet aanraadt op gebied van budget en makkelijk verkrijgbaar. Natuurlijk zijn erg nog veel meer fijne producten, maar ik heb een selectie moeten maken.

Welke budget en makkelijk verkrijgbare producten gebruik jij regelmatig?

You Might Also Like

1 Comments