huid

Optidee huidreinigingsdoek

11/25/2013

Misschien weet je wel dat ik een hele gevoelige huid heb. Van de meeste producten krijg ik uitslag.. Rode, jeukende vlekken. Ik kan dus ook niet tegen veel reinigingsproducten, maar hoe moet ik m'n gezicht dan reinigen?

Eerst deed ik het gewoon helemaal niet. Ik heb toch geen last van acne, want daar is mijn huid veel te droog voor. Sinds ik het huidreinigingsdoekje van Optidee heb, kan ik mijn huid eindelijk reinigen zonder cleanser!

Het doekje heeft 2 verschillende kanten. De kant met het label is de zachte kant (links op de foto) en de andere kant is veel grover (rechts op de foto). Door het doekje eerst over je huid te wrijven met de zachte kant en daarna de grove kant, reinig je je huid, zonder dat je er nog andere producten voor nodig hebt! Alleen water, want je moet het doekje wel nat maken voordat je hem gebruikt.


Dit doekje is dus ideaal voor als je een extreem gevoelige huid hebt of gewoon geen zin hebt om veel producten te gebruiken! Er komen namelijk geen verdere producten bij kijken waar je uitslag van kunt krijgen en je kunt hem gewoon wassen en opnieuw gebruiken! Je kunt hem trouwens ook voor de rest van je huid gebruiken, hij is dus niet specifiek voor je gezicht.

Wat ook super handig is, is dat je heel gemakkelijk je make-up met dit doekje van je gezicht kunt halen. Dus als je allergisch bent voor make-up remover is dit doekje ook heel handig.

Ik gebruik het doekje nu een paar weken en je merkt echt dat je huid er egaler en zachter van wordt! En ik ben nog geen minuut bezig! Het gaat dus echt super snel. Ik gebruik het doekje voordat ik ga slapen en als ik dan wakker wordt is m'n gezicht ontzettend zacht.


Als je je het doekje een aantal keer hebt gebruikt, kun je hem gewoon wassen in de wasmachine (zonder wasverzachter) en dan kun je hem gewoon weer opnieuw gebruiken. Ook make-up vlekken gaan er volledig uit.

Kortom: heb je een gevoelige huid of wil je gewoon geen cleanser of andere producten meer gebruiken? Dan is dit doekje ideaal. Je kunt hem eventueel hier bestellen.

Hoe reinig jij je gezicht?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ik vind de goedkope washandjes van de Ikea net zo handig. Vind het maar erg duur. Wel grappig, mijn schoonmoeder is er weg van ze zei zelfs, dat je die washandjes aan 2 kanten kunt gebruiken?! Vraag me af wat voor 'n washandjes ze dan hiervoor gebruikt heeft..

    BeantwoordenVerwijderen