Handen & Nagels

Pupa lasting color glossy nail polish

11/14/2013

Een tijdje gelden meldde ik dat je via de Facebook pagina van PupaNL een gratis nagellakje kon bestellen en ophalen! Natuurlijk deed ik dat. Vandaag review ik dit nagellakje voor jullie. Het is m'n eerste lakje van Pupa dus ik ben erg benieuwd.

Allereerst wil ik even zeggen dat ik NERGENS een nummer of naam kan vinden op het flesje! Heel frustrerend. Al helemaal als er op de site van Pupa wél namen en nummers staan. Dus ik moest gaan vergelijken met kleuren op de site en ik denk dat dit lakje 520 Grapefruit heet. Nogmaals, ik weet het dus niet zeker!

De kleur van dit lakje vind ik echt geweldig! De kleur zit tussen het klassieke rood en een koraal kleurtje in. Het is een hele mooie kleur voor zowel in de zomer als in de winter. Deze lak zal ook heel mooi staan bij de kerstkleurtjes! 

De substantie van deze lak vind ik erg fijn. Hij is vrij dun, waardoor je niet té veel nagellak van je kwastje moet houden, maar als je je kwastje gewoon afsmeert aan het randje van het flesje, kun je heel fijn lakken. Ook een tweede laagje is geen probleem. De nagellak vloeit heel mooi in elkaar over. Deze nagellak dekt volledig in 2 laagjes. Ook de droogtijd van dit lakje is niet super lang. 

Het flesje bevat 5 ml. Gewoon een normale hoeveelheid dus. Verder zat er nog een prijsje op het flesje waar €6,50 opstond. Waarschijnlijk is dat de prijs, maar het kan ook zijn dat iemand hem er op heeft geplakt. 

Ik ben erg tevreden over dit lakje. Het is een super mooie kleur, als de prijs klopt, is hij niet overdreven duur, de substantie is erg fijn en de nagellak dekt in 2 laagjes.

Heb jij ook gebruik gemaakt van de actie van Pupa? Zo ja, wat vind jij van de lakjes? En wat vind je van mijn kleurtje?

You Might Also Like

4 Comments

 1. Leuk kleurtje! Ik heb ook een lakje opgehaald :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joehoe, eindelijk weer eens een nagellak review! Erg mooi kleurtje. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wanneer kan je een mail verwachten voor als je de winactie hebt gewonnen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zondag 17-11-2013. (Stond ook in het winactie artikel.)

   Verwijderen