#TAG

Sweather weather tag

11/30/2013

Er gaat een weer een tag rond op internet! De sweater weather tag. Een aantal bloggers hebben hem al gedaan en ik vond hem zo leuk dat ik hem ook wilde invullen. Vandaag vul ik hem dus voor jullie in!

De tag komt uit Amerika en daarom kan ik sommige vragen niet beantwoorden. Wij hebben bijvoorbeeld geen American Football en Thanksgiving vieren wij ook niet. Daarom heb ik de vragen een beetje aangepast!

untitled

1. Wat is je favoriete geurkaars?
Ik denk dat het vanille is. Misschien wel de meest standaard kaars, maar ik vind hem echt de allerlekkerste! Het is een hele warme en gezellige geur.

To All..! yes! Christmas is here ♡ | via Tumblr

2. Koffie, thee of warme chocolademelk?
Koffie lust ik niet, en dat geldt ook voor warme chocolademelk. Chocolade vind ik heerlijk maar van warme chocolade melk moet ik echt niks hebben. Thee blijft dus over!  Dit drink ik wel regelmatig. Mijn favoriete thee smaakje in de winter/herfst is of autumn storm of winterglow. Ze zijn allebei van Pickwick.

3. Wat is je beste of leukste herinnering aan de herfst?
Ik heb hier echt heel lang over na gedacht, maar ik weet echt helemaal niks.

<3

4. Welke trend vind je leuker: Donkere lippen of winged eyeliner?
Deze vraag is vrij makkelijk. Winged eyeliner, sowieso! Ik vind het zo vet. Donkere lippen vind ik daar in tegen helemaal niks. Het vlekt vaak en net staat zo hard, vooral bij een bleke huid.

5. Lekkerste geur voor de herfst of najaar?
Bedoelen ze hier een parfum mee of gewoon een geur? Vanille en kaneel zijn mijn favoriete geuren in de herfst, maar een echte favoriete parfum heb ik niet...

6. Favorieten eten met Thanksgiving kerst?
Dit is zo'n vraag die ik niet kan beantwoorden. Daarom heb ik van Thanksgiving kerst gemaakt. Dan zijn het sowieso kerstkransjes! Met van die balletje erop, echt heerlijk.

7. Hoe is het weer waar jij woont?
Tja, niet echt bijzonder. Gewoon normaal denk ik. Soms waait het hard, en soms komt de regen met bakken uit de lucht.

8. Meest gedragen trui tot nu toe?
Mijn kobaltblauwe trui met een zwarte draad er door heen geweven en pailletten. Hij is van de Vero Moda.

✨✨✨

9. Musthave nagellak van het najaar?
GLITTER! Vooral met de feestdagen is dat zo leuk! *Bling* *bling*. Ik houd ervan. Wel is het minder leuk om het weer van je nagels af te halen...

10. Skinny jeans of leggings?
Leggins draag ik eigenlijk niet. Daarom kies ik voor skinny jeans, die draag ik trouwens (bijna) elke dag.

11. Biker boots of Uggs?
Geen van beide. Ik vind Uggs er niet echt flatteus uitzien, maar biker boots vind ik ook niet leuk. Geef mij m'n Shabbies maar!

♥

12. Welk nummer brengt jou echt in de herfst sfeer?
Er is niet een bepaald nummer waar ik een herfst gevoel bij krijg. Draai 1 keer All I want for christmas en ik ben in de kerstsfeer, maar herfst sfeer... Nee. Wel vind ik Shotgun van Yellow Claw en Timber van Pitbull en Kesha op dit moment 2 hele leuke liedjes.

En dan waren dit de vragen van de sweather weather tag! Natuurlijk mag je deze tag weer overnemen op je eigen blog.

Wat draag jij liever op je nagels met kerst? Een glitter lakje of een kerst nail art?

You Might Also Like

1 Comments