2013

Van nail art obsessie, naar een blog

11/11/2013

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt bestond missnagellak.nl gisteren 1 jaartje. Daarom leek het mij wel leuk om een artikel te schrijven hoe miss nagellak is ontstaan! Er is namelijk veel aan vooraf gegaan, voordat ik m'n blog had.

Het begon allemaal in de zomervakantie van 2012. Ik was geobsedeerd door nail arts. Ik vond het helemaal fantastisch als iemand een nail art ophad. Ook keek ik vaak naar foto's met nail arts. Ik haalde mijn inspiratie van Google, maar er moest toch een handigere manier zijn om inspiratie op te doen? Daarom startte ik - als een van de eerste - een Twitter account op. Op dat account Tweette ik allemaal foto's die met beauty en nail art hadden te maken. Daarom noemde ik het account @beauty_nailart. Ik plaatste elke dag een stuk of 100 foto's van vooral nail arts en m'n volgers aantal groeide enorm snel. Ik had binnen een maand al 1000 volgers. Dat vond ik zo leuk, dat ik er mee door wilde gaan.

Na een aantal weken nail art foto's te hadden getweet, ben ik ook foto's over fashion en lifestyle gaan Tweeten. En toen... 2000 followers! Per Tweet kreeg ik ongeveer 50 retweets en dat ik natuurlijk super leuk. Na een tijdje kwamen er veel meer beauty accounts. Ik ging er een paar volgen.


Het was nog steeds oktober en ik ontdekte dat er winacties waren op Twitter! Natuurlijk hartstikke leuk om aan mee te doen! Ik deed wel mee, maar had er niet echt vertrouwen in dan ik ooit wat zou winnen. Tot op 1 oktober 2012. Ik won 2 lakjes van Essence uit de Class of 2013 collectie. Blij dat ik was joh!

Ondertussen was het november geworden en ik vond dat het tijd was om iets anders te gaan doen. Een blog! Daar kon ik dan van alles op plaatsen wat te maken had met m'n Twitter account. Als een soort van aanvulling. Daarom maakte ik op Blogger een blog aan. Dat blog heette welovenailart.blogspot.nl. Ik vond het geen leuke naam, daarom verzon ik een andere naam. Als snel kwam daar Miss Nagellak uit, gewoon omdat nagellak mijn favoriete beauty product is. Ik veranderde de naam van m'n blog en ging artikeltjes schrijven. Aan het begin af en toe eentje, maar na een paar weken was ik alweer vergeten dat ik een blog had. Herkenbaar?

Het was 18 november 2012 en ik won op Twitter een pakketje van Herôme! Het setje bevatte een nagel verharder en een handcrème. Deze producten gebruik ik nu nog steeds regelmatig. Op een gegeven moment begon het een gewoonten te worden dat ik zoveel won... Hieronder zie je een lijst met gewonnen dingen. Niet om je jaloers te maken, maar om te weten te komen hoe ik aan mijn enorme stash kom. Echt bizar!

 • 2 Essence lakjes uit de Class of 2013 collectie
 • Herôme nagel verharder + handcrème
 • Setje met 3 stripers van de Action
 • Ciaté nagellakje
 • Cadeaubon van een  beauty webshop t.w.v. €5
 • 2 magnetische lakken van de Action
 • Goodiebag t.w.v. €30 met alleen maar nail art spulletjes
 • Rimmel Londen setje 
 • Goodiebag 
 • Nagelstickertjes
 • Dotting tool + nagelwiel
 • Nail art pakketje
 • Nagelstickers
 • Vijl
 • Action nagellakje
 • Nail art pen van Essence
 • Armband
 • Nagel pakketje
 • Nagelstickers
 • 2 Etos lakjes
 • 2 buisjes caviar + fimo cane
 • 3 verschillende lakjes
 • 2 oogpotloden
 • Nail art pakketje
 • Nagellak duostick
 • Caviar setje, mascara, vijl
 • Roze lakje + fimo cane
 • Nagel pakketje
 • Armbandje
 • Primark nagellak setje

En dit is nog niet eens alles! Het was op en gegeven moment zo erg dat ik 2 keer per dag wat won. Ik vond dat natuurlijk super leuk, maar ik kreeg wel vaak de opmerking: "Wint zij nou alweer wat?!". Ja, sorry! Ik kan er ook niks aan doen dat ik toen alles won. Deze obsessie heeft ongeveer 3 maanden geduurd. Ik kan je nu zeggen dat ik af en toe nog maar wat win. Ook krijg ik vaak de vraag hoe ik aan m'n enorme nagellak collectie kom, nu weet je waarschijnlijk wel hoe dat is gekomen. Ik won alles.

Ondertussen was het 2013 en ik bedacht me dat ik een blog had! Ik ben weer wat artikelen gaan schrijven en sindsdien komt er bijna elke dag een artikel online. Mijn blog groeit, ik krijg meer bezoekers en ik krijg steeds vaker samenwerkingen, wat ik super leuk vind! Ook m'n foto's worden veel mooier. 

Ook kreeg ik steeds meer social media waar je me op kunt volgen. Je zult tegenwoordig ook meer winacties gaan zien, omdat ik een tijdje had dat ik super veel won. Ik merkte namelijk dat het super leuk is om iets te winnen, maar ik vind iets weggeven net zo leuk.


Omdat ik voor m'n blog veel producten test heb ik ook super veel nieuwe merken en producten ontdekt! Een daarvan is Essie. Ook Trind was een volledig nieuw merk voor mij. Dat ik zoveel nieuwe merken kan ontdekken vind ik 1 van de leukste dingen aan bloggen! 

En dan was dit in het kort hoe m'n blog is ontstaan! Ik ben het bloggen nog lang niet zat en ik hoop dat ik het nog heel lang mag blijven doen.

Weet jij nog wanneer je m'n blog voor het eerst las?

You Might Also Like

6 Comments

 1. Mooi verhaal! Volgensmij ben ik nu al 3 maandjes een trouwe volger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik weet nog wanneer ik je blog voor het eerst las!
  Nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk! ik heb ook al best vaak gewonnen! Maar helaas.. de helft is nooit aangekomen bij mij thuis....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vet Jaloers ik win nooit wat. Groetjes Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen