Persoonlijk

Verlanglijstje - beauty producten

11/12/2013


Jongens, 5 december is het natuurlijk weer zover! Pakjesavond. Met de familie hebben wij nog lootjes getrokken. Natuurlijk moest ik een leuk verlanglijstje samenstellen. Ik ben dit jaar vroeg begonnen, want elk jaar had ik een hele zwik met dingen, maar ik vergat ze op te schrijven en toen ik ze moest opschrijven wist ik ze gewoon niet meer... Vandaag deel ik de beauty producten die op mijn verlanglijstje staan met jullie! Misschien kan je er nog wat inspiratie uit halen.Als eerste het Bamboo set van Zoeva. Het wordt m'n allereerste kwastenset en ik wil deze daarom super graag! Eerder vertelde ik dat ik heel graag het Starter Set van Real Techniques wilde, maar het Zoeva set is dan praktischer. Deze set bevat 12 kwasten en kost ongeveer €31.

Tijd voor een nieuwe mascara. De Maybelinne Big Eyes Mascara had wel goede reviews, daarom koos ik voor deze. Ook heeft hij 2 borsteltjes. Eén voor de bovenwimpers en één voor de onderwimpers. Dat lijkt me erg fijn! Deze mascara kost €15,99.

Ook heb ik dit palette van Sleek gevraagd. Het is een heel basic palette, maar de kleuren die erin zitten vind ik erg mooi. Eerder kocht ik al een Sleek palette. Lees de review hier. Dit palette kost ongeveer €10.

Verder vraag ik nog een blush van Sleek. Deze blush heet Lace en had erg positieve reviews! De kleurtjes die erin zitten vind ik ook erg mooi. Deze 3 in 1 blush kost ongeveer €13.

Deze Catrice Liquid Metal Eyeshadow stond al zo lang op m'n verlanglijstje! Het is zo'n enorm mooie, diepe paarse kleur. De shimmers erin vind ik ook erg mooi. Deze mono oogschaduw kost 3,99. Super budget dus!

Dit Essie lakje is het enige lakje dat ik heb gevraagd! Ik heb me kunnen inhouden, maar deze moest ik er gewoon op zetten. Ik had al swatches gezien en dit lakje bevat zulke mooie rosé gouden glitters! Dit lakje komt niet uit de normale collectie, maar uit de luxeffect collectie.

Ik heb echt helemaal verliefd op wings! Daarom vroeg ik deze gel eyeliner van Catrice omdat ik graag wil gaan oefenen met wings maken. Deze gel eyeliner kost €3,99. 

En dan, misschien een beetje teveel gevraagd, dit ontzettend mooie palette van Mac! 

Het palette bevat 5 prachtige kleuren met shimmers. Wel kost dit palette €38, dus ik dan is héél klein dat sinterklaas deze voor mij koopt ;) 

En dan waren dit alle beauty producten die op m'n lijstje staan! Misschien heb je er nog wat inspiratie uit kunnen halen!

Vier jij ook nog sinterklaas? Zo ja, wat staat er op jou verlanglijstje? En van welke producten zou je een review willen lezen? 

You Might Also Like

4 Comments

  1. Leuke wishlist! En maar 1 nagellakje? Hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuke beauty producten! Leuke ideeën voor de feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke dingen! Dat kwastenset is echt super gaaf!! IK moet nog een lijstje maken, maar ik ga zeker hier iets van opschrijven! :-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen