Beauty

Voor het eerst blenden!

11/17/2013

Kan jij het? Oogschaduw blenden? Ik kijk al een half jaar filmpjes op YouTube over hoe je mooie ooglooks kunt maken. Blenden is daarbij mijn favoriete techniek! Maar om eerlijk te zijn, had ik het nog nooit zelf geprobeerd. Binnenkort krijg ik waarschijnlijk ook een blendingkwast, maar ik wilde het nu alvast gaan proberen.Op YouTube had ik wat tutorials gezien waarbij ze gingen blenden met een wattenstaafje of gewoon met hun vingertoppen.

Oké, dit was m'n allereerste creatie. Het is gewoon een grote vlek geworden, haha! Als je goed kijkt zie je groen, blauw en goud. Ik moet nog even oefen. Dit heb ik trouwens geblend met m'n vingertop. Niet zo'n succes.

Ik pakte een wattenstaafje om het daar mee te proberen. Maar ook dit is niet super goed gelukt. Je moet goed kijken om de 3 kleuren te zien. Ik gebruikte zilver, rosé goud en goud. Het is best lastig, joh! Misschien moet ik kleuren gebruiken die niet zo op elkaar lijken.

Poging 3. Deze staat niet super goed op de foto, maar ik denk dat deze het best is gelukt. Je ziet helaas nog wel duidelijke lijnen lopen, maar het is niet een grote vlek geworden.

Ik moet nog even oefen. Hopelijk gaat het met een blending brush beter! Ik ga de hele kerstvakantie oefenen. Het moet toch te leren zijn? Zodra het is gelukt laat ik het jullie weten! Waarschijnlijk kan je dan ook meer ooglooks gaan verwachten. De kleuren die ik heb gebruikt komen allemaal uit het Sleek palette - Storm.

Lukt het jou om een mooie ooglook te blenden?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Spannend ! Vandaag de uitslag van de winactie :D Leuk artikel trouwens ! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mij lukt het soms, maar het is inderdaad echt lastig!

    BeantwoordenVerwijderen