nagellak

WIN 5x Trind Glamour set

11/10/2013

Vandaag is het ein-de-lijk zover. Zoals je in het artikel van vanochtend hebt kunnen lezen bestaat mijn blog vandaag een jaartje! Natuurlijk moeten we dit vieren. Wat dacht je van een winactie? Ik verloot daarom 5 keer (!!!) de Glamour set van Trind. Lees verder en doe mee!

De sets die ik verloot bestaan ieder uit 3 lakjes. Een gouden en 2 tinten zilver. Zelf heb ik eerder dit jaar dit setje al geswatcht. Lees de swatches hier terug. Het zijn erg mooie lakjes en sluiten perfect aan bij het modebeeld van de aankomende feestdagen. Een erg feestelijk setje dus. 

Hoe doe je mee?
Op mijn blog zijn 8 letters verstopt die een woord vormen. Om de letters te vinden moet je even rondkijken. Als je alle 8 de letters hebt gevonden maak je van die letters een woord en dat woord mail je naar missnagellak@gmail.com. Als je het woord goed hebt doe je mee! Tips: kijk bij m'n pagina's en in recente artikelen. Ik heb de letters dus niet verstopt in artikelen van 2 maanden geleden. 1 van de letters staat hieronder al cadeau gegeven. De rest van de letters zien er hetzelfde uit. 


Het eerste artikel dat ik schreef was op 10/11/12! Heel toevallig! Ik ben er pas een maandje geleden achter gekomen dat het zo'n leuke datum was. 

Ik zou het leuk vinden als je Trind op Facebook zou liken. Natuurlijk kun je mij ook liken/volgen op alle social media. 

De winnaars worden zondag 16 november gemaild. Als je binnen 5 dagen niet antwoordt kies ik een andere winnaar. Succes! En oja, als je het woord hieronder zegt, weet iedereen 'em natuurlijk! 

You Might Also Like

10 Comments

 1. Nogmaals gefeliciteerd! Ik volg je al een tijdje en trind like ik ook al.
  Wat is dit een leuke winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! ik doe mee ik volg je al een tijdje maar reageer niet zo vaak!
  Ik like trind enz al! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd!
  Wat heb je er een ontzettend leuke winactie van gemaakt!
  Ik ben al druk opzoek naar de letters :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Heel leuk bedacht deze winactie :) Heb net gemaild x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd ! Wat een superleuke winactie :) Ik doe zeker mee, snel opzoek naar de letters <3 x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gefeliciteerd! super leuke winactie! ik volgde je blog niet wel je twitteracount, heb rond gekeken en ga je blog nu ook volgen+ youtube acount :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Leanne,

  van harte gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan. ik heb je de mail met antwoord gestuurd
  ik volg je op facebook, twitter, bloglovin', instagram en youtube
  want ik wil niets van je missen.

  XXX Jorine

  BeantwoordenVerwijderen