Beauty

X-mas lips

11/24/2013

Het is weer bijna kerst! Niks is leuker dan de kerst en oud en nieuw! Sneeuw, glitter, goud, zilver en pailletten. Nou leek het mij wel leuk om een X-mas liplook te maken! Nou kun je denken aan een klassieke rode liplook of... 


Mijn idee is misschien een beetje bizar. Ik had zin in iets anders dan rood of glitter! Ik combineerde het welgeliefde glitter met sterretjes! 

De look is heel simpel te maken. Eerst deed ik een roze kleurige lipstick op, vervolgens deed ik een laagje roze glitter lipgloss over m'n lipstick heen. Hierdoor gaat het lekker plakken. Als je een plakkerige lipgloss kiest, blijft het sterretje ook goed plakken! Hierna moet je gewoon een sterretje in de lipgloss duwen. Ik koos een zilver sterretje omdat ik dat mooier bij m'n liplook vond staan, maar je kunt natuurlijk ook een andere kleur ster kiezen!

Wat ook leuk is, is om een transparante lipgloss op te doen en daar een felgekleurd sterretje in plakken, zoals rood, blauw of paars! 


Het is misschien niet de meest ideale look met eten of drinken, maar het is zeker een opvallende look! Gewoon iets anders. Leuk voor een feestje, maar misschien wat te heftig voor school of werk. Het sterretje bleef trouwens best lang zitten, drinken ging ook wel aardig! 

Wat vind jij van deze liplook? Zou jij hem op doen of ga je liever voor een iets rustigere look?

You Might Also Like

3 Comments