Beauty

Beauty commercials

12/02/2013

Wanneer een product een leuke commercial heeft, vind ik het product meteen veel aantrekkelijker. Dat willen de makers van de commercial natuurlijk ook. Er zijn op dit moment een aantal commercials! Vandaag vertel ik wat ik van de commercials vind.


Ik begin met mijn favoriete commercial van nu! Waarschijnlijk ken je hem wel. De Stay Matte Foundations van Rimmel Londen. De kleuren die ze gebruikt hebben vind ik ze mooi! Allemaal pasteltinten. Ook vind ik het verband tussen het cakey effect en de taarten erg goed verzonnen.


Ik wil ook van die lange wimpers! Het model in de commercial van Maybelinne big eyes heeft zulke mooie wimpers. Ik weet dat je dat natuurlijk niet kunt krijgen met deze mascara, maar toch. Iets in mij gelooft dit dan weer wel... Ook deze commercial vind ik erg leuk om naar te kijken!


Van alle beauty commercials van dit moment vind ik de Miss Manga mascara van L'Oreal het vervelendste. Hij blijft in je hoofd hangen en de mascara ziet er echt niet mooi uit. Heel klonterig en haar wimpers zijn niet mooi verdeeld.

Wat mij opvalt aan beauty commercials, is at er altijd wel roze/paars in gebruikt wordt. Het is natuurlijk wel een erg meisjesachtige kleur. Verder vind ik commercials altijd erg leuk om naar te kijken!

Wat vind jij van commercials? Welke is jouw favoriet? 

You Might Also Like

1 Comments