Beauty

Catrice We're the inner purple

12/15/2013

Ik ben een beetje laat (4 maanden) met het swatchen van de Liquid Metal eyeshadows van Catrice. Misschien heb je ze al op een aantal blogs voorbij zien komen. Ik wilde al heel lang We're the inner purple. Omdat ik niet alles kan kopen wat ik wil heb ik 'em aan Sinterklaas gevraagd. En ja hoor! Ik heb hem gekregen. Ik vind hem zo mooi dat ik hem toch even met jullie wil delen, ondanks jullie waarschijnlijk al wat swatches hebben gezien.De mono-oogschaduw zit in een luxe doosje. De zwarte rand geeft het een heel chic effect. Ook vind ik het leuk dat er met zilveren letters op het transparante klapdekseltje 'Catrice Liquid Metal Eyeshadow' staat geschreven.

Het 3D motief van de oogschaduw is zo mooi! De kleine bobbeltjes in de oogschaduw geven een heel speels effect. Echt heel leuk! Het doet me een beetje denken aan de huid van een reptiel of golven van de zee...


Het pigment van deze oogschaduw is echt top! Nadat je 1 keer met je kwast over de oogschaduw heen bent gegaan, is het pigment al heel intens. Wanneer je de oogschaduw in de zon bekijkt zie je allerlei kleuren minuscuul kleine shimmertjes. Ik vind het echt een hele mooie kleur. Als je hem in je arcadeboog zou blenden kun je een hele mooie, diepe schaduw creëren!

Op de linker foto zie je de swatch in de schaduw en op de rechter foto de swatch in het zonlicht.


Ik vind de We're the inner purple echt top! Met de kleur is heel gemakkelijk te werken, de metallic finish is super mooi, de verpakking ziet er luxe uit en de textuur is niet té creamy. Je kunt er lekker mee blenden!

Je betaalt voor deze oogschaduw (3g) €3,99 wat ik echt geen geld vind voor zo'n mooie oogschaduw! Er zijn nog 8 andere kleurtjes. Dus ben je opzoek naar een mooie oogschaduw met een budget prijs en een metallic finish? Kijk eens in het Catrice schap bij het Kruidvat.

Heb jij ook al 1 (of misschien wel meerdere) van de Liquid Metal Eyeshadows van Catrice weten te bemachtigen?

You Might Also Like

2 Comments