Essie

Essie a cut above

12/08/2013

Donderdag heb ik pakjesavond gevierd. Sinterklaas wist blijkbaar dat ik hel erg van Essie nagellak houd! Ik kreeg namelijk 3 super mooie lakjes. Onder andere A cut above. Een hele mooie top coat met grove glitters. Vandaag swatch ik 'em voor jullie!


Dit prachtige lakje komt uit de luxeffect collection van dit najaar. Het lakje bevat prachtige grove, maar ook wat kleinere, rosé gouden glitters.

Hierboven heb ik twee laagjes van A cut above aangebracht. Zoals je ziet is hij niet dekkend, maar daarom is het ook een top coat. Ik vind het effect dat het je nagels geeft zo vet! Het is gewoon net weer even wat anders. Ik heb gekozen om er een zoete, lieve, roze kleur (Essie - Lovie dovie) eronder te doen, maar als je kiest voor een mooie, zwarte of grijze kleur krijg je net een wat stoerder effect.


Dit lakje is te koop bij de Etos en kost €9,99. Ik vind het niet overdreven duur. Je krijgt er namelijk veel voor terug. Een super goede kwaliteit, hij blijft namelijk zeker 4 dagen zitten zonder chips, een mooi kleurtje en een aardig groot flesje (13 ml).

Heb jij al een lakje uit de nieuwe (luxeffect) collectie van Essie? En wat vind jij van dit lakje?

You Might Also Like

5 Comments