Handen & Nagels

Essie Trophy wife

12/31/2013

Ik was in m'n stash opzoek naar een mooi lakje voor oud en nieuw. Na een tijdje twijfelen ben ik eindelijk tot een besluit gekomen. Het is Trophy wife van Essie geworden. Ik had hem nog nooit gebruikt en het leek mij wel een chique kleur! Daarom swatch ik hem vandaag voor jullie.

Trophy wife is een mooie metallic, chique zee groene kleur. Een echte winter kleur dus! Ik was benieuwd of deze lak zou dekken en of hij misschien streperig zou lakken... Dat zie je wel vaker bij metallic lakjes.

Na 2 laagjes aanbrengen krijg je het resultaat van hierboven op de foto. Na het tweede, dunne laagje is de lak volledig dekkend. Voor de rest pakt de kleur iets blauwer uit dan de kleur in het flesje, maar dat vind ik juist wel mooi. Verder is de kleur super chic en is hij goed te dragen op oudejaarsavond of bijvoorbeeld naar de nieuwjaarsreceptie.


Essie blijft met gemak 5 dagen volledig op je nagels zitten! Daarom is het ook mijn lievelingsmerk. Bovendien heeft Essie een groot assortiment met veel variatie in kleuren.

Essie is onder andere te koop bij de Etos en kost €9,99. Een flesje bevat maar liefst 13,5 ml, wat ik echt super veel vind. Om te vergelijken: een gemiddeld flesje bevat ongeveer 6 ├á 7 ml.

Ik ben erg tevreden over mijn oud en nieuw nagels! Trophy wife is lekker shiny, chic en glimmend. Een echte aanrader dus voor als je lekker wil opvallen.

Wat draag jij met oud & nieuw (vandaag) op je nagels?

You Might Also Like

3 Comments