Beauty

Etos baked marble eyeshadow 010

12/26/2013

Hoe mooi ziet deze baked eyeshadow eruit?! Hij is van de Etos en heeft een bollige vorm. De gebakken oogschaduw bevat een roze, oranje en een witte kleur! Ik was erg benieuwd hoe deze er uit zou zien als je 'em swatcht....

Wanneer je de oogschaduw in de zon houd gaat hij prachtig schitteren en komen er allemaal shimmertjes te voor schijn. Een erg mooi effect!

En dan de swatch! Het heeft even geduurd voordat ik dit resultaat had, want er ging alles verkeerd. Ik had 'em van m'n moeder gekregen. Ik swatch hem dus waar zij bij staat en er komt gewoon helemaal geen pigment van af! Wij allemaal teleurgesteld, want hij zag er zo mooi uit! Een uurtje later zegt ze opeens: " Hé Le, volgens mij had ik gelezen dat je de oogschaduw applicator nat moest maken..." Ik maak m'n kwastje nat en opeens is het pigment veel sterker, haha! Wist ik veel dat je hem nat moest gebruiken. Het is namelijk mijn eerste baked eyeshadow.

Maar goed, maak dus eerst je kwast/applicator nat en ga daarna pas over de oogschaduw heen. Anders komt er - net zoals bij mij - geen pigment af!

De kleur vind ik erg mooi. Het is een lieve, babyroze kleur met een mooie glans. De textuur van de oogschaduw is ook erg fijn (niet te korrelig) en brengt gemakkelijk aan.

In het oogschaduwdoosje zit een kleine sponsapplicator, maar die is zo klein dat hij niet echt fijn werkt. In de applicator zitten gaatjes waarmee je hem aan de pinnetjes in het doosje kunt bevestigen. Op zich wel een handig idee. Heb je in ieder geval een applicator bij de hand.


Het marble effect vind ik echt heel mooi! De glans die de oogschaduw heeft is gelukkig ook geen overspray (een glanzend laagje over de oogschaduw die eraf gaat als je 1 keer met je kwast over de oogschaduw gaat) en de shimmertjes zijn heel subtiel.

Deze oogschaduw in de kleur 010 kost €5,07 en is te koop bij de Etos (logisch!).

Wat vind jij van deze baked marble eyeshadow?

You Might Also Like

2 Comments