Beauty

Katy Perry Killer Queen

12/24/2013

Een tijdje geleden heeft Katry Perry een nieuwe parfum uitgebracht: Killer Queen. Ik gebruik 'em nu al een tijdje en vind hem erg lekker! De naam Killer Queen komt van de naam van het bedrijf van Katy, dat is vernoemd naar de hit van Queen uit 1975. 


Katy Perry: "Ik hoopte tot een geur te komen die de innerlijke kracht van iedere vrouw zou versterken."

En dat is gelukt! De krachtige geur geeft je net even het extra zelfvertrouwen dat je nodig hebt. De zoete, warme, verleidelijke geur is echt iets voor vrouwen die graag in het middelpunt willen staan!

De flacon ziet eruit als een mooie, geslepen robijn. Samen met de gouden dop staat dat super chic! Beneden in de punt van de flacon is het lichter dan boven bij de dop. Dat vind ik super mooi staan! Verder is het gewoon een hele mooie flacon waar je niet omheen kan! Hij springt er waarschijnlijk uit tussen je andere parfums. 

De dop is echt super chic! Bovenop de dop zit een soort scepter die ook op kronen zitten. Op de scepter staan de initialen van Katty Perry: K. T. Heel mooi! Verder staat er op de dop nog Katy Perry gegraveerd. 


De geur is erg zoet, warm, verleidelijk, maar toch ook een beetje fris. De geur is vrij zwaar, maar als je hem in de lucht sprayt en er daarna doorheen loopt is hij prima voor bijvoorbeeld naar je werk of naar school. Wanneer je hem direct op je kleren/huid sprayt zou ik hem eerder dragen naar een feestje.

Kortom: Ben je opzoek naar een vrouwelijke, warme en zoete geur, met een mooie flacon? Kijk dan eens naar Katy Perry Killer Queen. Voor 100 ml betaal je ongeveer €40,-. 

Wat vind jij van de flacon van Killer Queen?

You Might Also Like

0 Comments