Lifestyle

Kerst kado tips + inpak tip

12/22/2013

Wil je een leuk cadeautje onder de boom hebben liggen? Maar weet je niet wat nou leuk is om te geven of te krijgen? Vandaag geef ik je een aantal tips met leuke (budget)producten die je zou kunnen vragen en een leuke manier om je cadeaus in te pakken!

Ik heb de cadeaus gesorteerd in 4 categorieën: Parfum, make-up, nagellak en douche- en badproducten.

Allereerst de parfum. Ik heb gekozen voor Katy Perry Killer Queen. Het is een hele lekkere, zoete, warme en toch ook een beetje een frisse geur. De parfum is niet té sterk, daarom is hij voor alle leeftijden prima! En dan de flacon. Prachtig toch? De flacon van Killer Queen doet mij denken aan een robijn. Ook vind ik het leuk dat de flacon helemaal onder in de punt lichter is dan daarboven. Een soort ombre effect. Voor 100 ml betaal je ongeveer €40.

In de categorie make-up heb ik een palette gekozen omdat het multifunctioneel is. De palettes van Sleek vind ik echt geweldig! Het pigment is super goed en de palettes zijn goed gevarieerd in kleur. Hierboven op de foto zie je Storm. Hij bevat in de eerste rij nude- en aardetinten, maar de onderste rij bevat meer wat donkere herfst kleurtjes. Zo kun je voor elke dag/avond een prima look maken!

Ook de Big Eyes mascara  van Maybelinne vind ik erg fijn. Hij heeft een groot, normaal borsteltje voor je bovenste wimpers en aan de andere kant een miniborsteltje voor je onderwimpers. Zo krijg je niet het 'spinnenpoten-effect'! Een erg handig cadeautjes dus.

Glitter is mijn favoriete finish met de feestdagen. Het is zo mooi en shiny! Daarom hebben 2 van de 3 lakjes die ik heb uitgekozen een glitter finish:

Essie - A cut above is een top coat met grove, maar ook kleinere rosé gouden glitters. Het geeft een erg chic effect over bijvoorbeeld een roze, zilveren of zwarte nagellak!

Links bovenin zie je een donkerblauw lakje van de Hema. Hij is metallic en bevat minuscuul kleine zilveren glitters die een galaxy-achtig effect geven.

Wil je een wat luxer lakje? Kies dan bijvoorbeeld voor Dior! Ik vind ze erg fijn. Het kwastje is erg breed en vormt zich naar je nagel waardoor je makkelijk kunt lakken. Ook de kleurtjes van Dior zijn erg chic!


Wanneer je op zoek bent naar een cadeautje waar iedereen blij van wordt moet je eens bij de Rituals shops kijken! Hele leuke winkeltjes met een enorm assortiment van allerlei producten zoals foam douchegel, body- en handscrubs, nagellak en nog veel meer! De producten van Rituals ruiken ook super lekker. Zelf vind ik de Sakura collectie (in de witte flessen) het lekkerst.

En dan waren dit de cadeau tips. Hieronder vind je nog een tip om je cadeautjes snel, makkelijk en leuk in te pakken!


Doe je cadeautje in een (metallic)tasje! Dat ziet er super schattig uit onder de kerstboom en het is heel simpel. Leg bijvoorbeeld nog een leuk strik in de handvatten en je bent klaar. Simpel, snel en super schattig!

En dan was dit mijn artikel met cadeau tips en een tip om je cadeautje in te pakken! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad.

Geef of krijg jij ook cadeautjes met de kerst?

You Might Also Like

2 Comments