Fotografie

Sfeer foto's

12/27/2013

Sinds dinsdag heb ik een nieuwe camera. De Canon EOS 600D. Ik ben er echt super blij en hij maakt zulke mooie foto's! Natuurlijk moest ik 'em even uitproberen. Gisteren ben ik dus naar buiten gegaan en heb ik van allerlei dingetjes foto's gemaakt. Ook onze kerstboom/kerstballen waren het slachtoffer.
Ik was al een tijdje aan het kijken voor een nieuwe camera. Ik had de Olympus VG-130, die maakte op zich wel prima foto's, maar hij had veel moeite met foto's als het buiten een beetje donker was en de foto's waren gewoon niet zo scherp. Na een tijdje te hebben vergeleken is de Canon EOS 600D het geworden. Het is een spiegelreflex camera en werd op internet beschreven als een goede beginnerscamera.

Hieronder vind je wat foto's die ik heb gemaakt met m'n nieuwe camera. Ze zijn nog niet allemaal even mooi, want het is best lastig om een goede foto te maken met zo'n zwaar ding!

Ik ben zo blij met m'n camera! Ik kreeg bij de DIY over de tulband ook al reacties dat de foto's zo mooi waren. :) Op de camera zitten ook filters! Super leuk om je foto's te bewerken. De vierde en de negende foto's hebben zo'n filter.

You Might Also Like

2 Comments