Beauty

Top 3 lip producten

12/04/2013

Een van mijn favorieten beautyproducten zijn lipproducten. Het maakt je look helemaal af wanneer je een mooie kleur op je lippen hebt! Vandaag vertel ik jullie wat mijn top 3 op het gebied van lipproducten is.

Allereerst wil ik zeggen dat de foto's niet echt een hele goede kwaliteit hebben. Omdat het zo donker is buiten, zijn mijn foto's heel grauw. Zelfs als ik ze in mijn product fotostudio maak, met extra lampen.

Mijn top 3 bestaat uit een roze en een rode lipstick, maar ook nog een verzorgingsproduct. Alle 3 de producten zijn budget en makkelijk verkrijgbaar.

Dit is mijn favoriete lipstick op dit moment. Het is een hele mooie, berry roze kleur en is niet te donker. Hij blijft erg lang en mooi zitten en droogt mijn lippen niet uit. Deze beauty is van de Etos, nummer 105.

De tweede lipstick is een mooie, diepe rode kleur is erg leuk in het najaar. Vaak vind ik donkere lipstick te hard voor je gezicht. Vooral als je een bleke huid hebt, maar deze is precies goed. Het is nummer 107 uit de lasting finish by Kate van Rimmel London.

Als laatste een verzorgend, maar erg mooi product. Ik had het nog niet eerder gezien, een Labello met een kleurtje. Ik had normaal de blauwe variant, maar die bevatte geen kleur. Deze heet Pearly Shine en geeft een mooi, glanzend roze kleurtje af op je lippen.


En dan was dit mijn top 3 van dit moment. Drie verschillende, maar stuk voor stuk erg mooie kleurtjes.

Welke kleur draag jij in het najaar het liefst op je lippen?

You Might Also Like

1 Comments