Beauty

Voor het eerst naar MAC

12/28/2013

Een leuk kerst cadeautje? Een Mac oogschaduw! Ik wilde het al zo lang en nu heb ik mijn eerste oogschaduw van Mac. Wat hebben ze daar trouwens veel kleurtjes, zeg! Ik kon echt niet kiezen. Maar ik heb uiteindelijk 2 mooie kleurtjes gekozen en vandaag review ik ze!

Links: Gleam - Rechts: Sushi Flower

Gleam is een prachtige, champagne gouden kleur en hij bevat shimmertjes. Ik vind hem echt super mooi! Wanneer je 'em op het bewegend ooglid aanbrengt en in je ooghoek geeft dat een super chic effect. Met deze kleur kun je hele naturelle looks maken, maar je kunt er ook wat heftigere looks mee creƫren door bijvoorbeeld donkerpaars toe te voegen.

Deze prachtige, berry-achtige kleur heet Sushi Flower. Hij is mat en bevat dus geen shimmers. Ik was al een tijdje opzoek naar zo'n kleur. Je moet met zo'n soort kleur wel oppassen dat je geen huilogen krijgt. Wanneer je hem combineert met paars in de crease zul je dat effect niet zo snel krijgen. Ik vind het echt een super mooie kleur!


De oogschaduws bevatten 1,5 gram. Niet super veel dus, maar genoeg voor een mono oogschaduw. De kleurtjes vind ik echt top! 

Het pigment van de oogschaduws is wel goed. Niet echt super, maar er valt mee te werken. In een ooglook vallen ze prima op. 


Ik ben erg blij met m'n nieuwe kleurtjes! De kleuren zijn erg mooi, het pigment is goed en de substantie van de oogschaduws vind ik erg fijn. Niet te korrelig, maar eerder een beetje creamy. Heel makkelijk mee te werken!

Deze Mac oogschaduws kosten €17,- en zijn te koop bij de Mac counters in een aantal Bijenkorf filialen, de Mac pro stores en op internet.

Wat vind jij van de oogschaduws? Heb jij misschien zelf ook Mac oogschaduw?

You Might Also Like

4 Comments