Beauty

Vriendinnen test - Kerst

12/23/2013

Een hele tijd geleden (voor de mensen die m'n blog al heel lang lezen) kwamen er vriendinnentesten online. Een testje waarin ik het opnam tegen een van m'n vriendinnen. Een soort challenge. Aan het eind van het artikel konden jullie dan stemmen op degene die volgens jullie de opdracht het best had uitgevoerd. Vandaag is het weer tijd voor een vriendinnen test! Voor het thema van deze keer hebben we gekozen voor - hoe kan het ook anders - een kerst ooglook! Lees verder en stem op jouw favoriet! 
We hebben elkaar opgemaakt. Het is dus niet ons eigen oog waar we de look op hebben gemaakt.

Ik bij Tessa

Leanne: "Bij Tessa heb ik een look gemaakt met vooral groen en goud. Goud vond ik mooi bij de kerst passen. Het is een vrij heftige ooglook geworden, maar dat vind ik juist wel passen bij de kerst. Je mag dan natuurlijk wel een beetje opvallen. 

Eerst bracht ik een gouden kleur aan op het bewegend ooglid. Ik bracht een aantal laagjes aan, omdat je dan een fellere kleur krijgt. Vervolgens bracht in op het midden van het ooglid een matte lichtbruine kleur aan, daarnaast een donkerbruine matte kleur en daarnaast een beetje zwart. Daarna blendde ik een mooie, mosgroene kleur in de arcadeboog om wat diepte te creëren. In de binnenste ooghoek bracht ik nog een highlighter aan om een frisse oogopslag te krijgen. In haar onderste wimperrand zette ik een gouden lijntje. Verder zette ik nog een dun, subtiel lijntje boven haar oog. Nog een likje mascara en de ooglook was af!''

Tessa bij mij

Tessa: "Bij Leanne heb ik een ooglook gemaakt met zachte kleuren, omdat ik deze kleurtjes mooi bij de kerst vond passen. Ik begon met een highlighter tot op het wenkbrauwbot. Daarna bracht ik een champagne kleur aan op het bewegend ooglid. In de crease blendde ik een shimmery, rood/bruine kleur. Daar creëerde ik diepte mee. Vervolgens bracht ik in het midden van het bewegend ooglid een gouden kleur aan. Onder het oog bracht ik in de wimperrand nog wat goud oogpotlood aan. Om het geheel af te maken trok ik een zwart lijntje boven het oog en bracht ik nog wat mascara aan.''

Gebruikte producten:

  • Sleek palette - Storm
  • Maybelinne - Big Eyes mascara
  • Lavera - zwart oogpotlood
  • Rimmel Scandaleyes waterproof kohl kajal oogpotlood - 011 Golden
  • Zoeva - Bamboo kwastenset


En? Welke ooglook vind jij beter bij de kerst passen? Die van mij (Leanne) of die van Tessa. Stem hieronder!

Vind je de bovenste ooglook mooier? Laat dan hieronder bij de reacties achter: Leanne. Vind je de onderste ooglook mooier? Laat hieronder dan achter: Tessa. Wij zijn benieuwd!

You Might Also Like

4 Comments