2013

What does 2013 say?

12/16/2013


Wanneer je YouTube opstart (wat ik dagelijks doe) krijg je meestal een lijstje met 'aanbevolen video's'. In het lijstje stond 1 video die mijn aandacht trok... Ik bekeek 'em en zag er iets heel bekends in!
What does 2013 say? is een video met de hits van 2013. Een erg leuke mix van alle bekende liedjes en YouTube filmpjes van 2013.Welke liedjes ik vooral hoorde waren Gentleman van Psy, Get Lucky, Can't Hold Us van Macklemore en Blurred Lines. Ook de clip van Miley Cyrus en What does the fox say (vandaar de naam natuurlijk) viel op, maar... Op 1:26! Zie je het? Een hele tijd geleden schreef ik dit artikel. Het ging over Dove, een tekenaar tekende eerst mensen zoals ze zichzelf beschreven, daarna beschreef iemand anders dezelfde persoon. De tekenaar zag de persoon niet. Bij het resultaat zag je dat de tekening waar de persoon zichzelf beschreef veel negatiever was dan wanneer iemand anders dezelfde persoon beschreef!

De video is bij mij erg blijven hangen en ik vond het een erg goede video waarin je het resultaat van je eigen zelfbeeld kon zien. Ik vind het leuk dat er een stukje van die video ook in What does 2013 say? staat. Dat betekend dat meer mensen hem hebben gezien. Hopelijk hebben ze er wat meegedaan. :)

Herkende jij het stukje ook?


You Might Also Like

1 Comments