Accessoires

How to: Above the knuckle rings combineren

3/18/2014

Vandaag heb ik een artikel met wat ideetjes hoe je above the knuckle rings zou kunnen combineren. In de zomer van 2013 kreeg ik een aantal setjes en sindsdien draag ik ze regelmatig! Ze zien er zo tof uit. Je kunt op deze manier veel ringen aan 1 hand dragen, wat een ontzettend gaaf effect geeft.

Voor dit artikel gebruik ik alleen above the knuckle rings en gewone ringen. Er bestaan ook nail rings, op deze manier zou je nóg meer ringen kunnen dragen. De nail rings heb ik overgeslagen, omdat ik ze er niet super uit vond zien.

Lees hier het artikel over de above the knuckle rings deel 1
Lees hier het artikel over de above the knuckle rings deel 2
Lees hier het artikel over nail rings

Deze ringen gebruik ik om te combineren:

Dit ringetje komt van de River Island en staat heel chic! Met een tussenstukje zijn de twee ringetjes aan elkaar gemaakt. Ik vind het er erg tof uitzien om deze ring gewoon 'alleen' te dragen.

Ook deze manier is super leuk en simpel! (Ik zie nu dat de ringen echt heel scheef zaten -,-). Deze ringen komen uit een setje above the knuckle rings + normale ringen van de H&M. Door de ringen op verschillende hoogten om je vinger te dragen krijg je een heel leuk, speels effect.

Wil je liever iets met diamantjes? Dan is het setje van de I Am iets voor jou! Je kunt ze leuk combineren, doordat er 3 ringetjes inzitten. De een (links op foto) is zilver en heeft blauwe en zilveren diamantjes. Er zit ook nog een andere zilveren in het setje met alleen maar van die 'balletjes' zoals je ook bij die anderen ringetjes ziet. Helaas is er 1 zo'n balletje vanaf gevallen. Daarom draag ik hem niet op deze foto. De zwarte heeft ook een blauw en zilver diamantje.

Van de I Am heb ik ook nog dit setje. Het zijn 3 hele mooie, dunne ringetjes met een ruit, mintgroen diamantje en een driehoekje. Deze ringetjes zijn heel subtiel, dus extra leuk te combineren met een wat grovere ring.

Deze ringen zij een van m'n favorieten. Doordat ze gekruist lopen en er diamntjes op zitten, zijn ze net weer even anders dan de rest! Super leuk. Deze ringen komen ook van de River Island en zitten per 2 verpakt.

En dan zie je hieronder wat van mijn combinaties:


Zie je hoe super leuk het eruit ziet als je verschillende soorten ringen combineert? Ik vind het er erg tof uitzien. Ik draag liever meerdere ringen dan bijvoorbeeld ringen + oorbellen + ketting.

TIP: Wanneer je korte vingers hebt kun je met above the knuckle rings ze langer en slanker laten lijken! Dat zie je bijvoorbeeld bij m'n middelvinger. Zorg dat je een normale ring draagt en dat je die zover mogelijk naar beneden duwt. Als je daarboven dan een above the knuckle ring doet ziet je vinger er optisch langer en slanker uit.

Ik vind above the knuckle rings - zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt - erg leuk! Het experimenteren met verschillende soorten ringen levert eigenlijk altijd wel een tof effect.


Wat vind jij van above the knuckle rings? Hoe zou jij ze combineren?

You Might Also Like

0 Comments