Fashion

New in: Pastry sneakers

3/17/2014

Ik heb nieuwe schoenen! Misschien heb je ze al voorbij zien komen op Instagram. Ik vind ze zo leuk! Ze zijn van het merk Pastry, dat oorspronkelijk uit Amerika komt. Maar nu zijn ze dus ook in Nederland verkrijgbaar! Pastry heeft vooral hoge, grove sneakers in allerlei verschillende kleurtjes! Hartstikke leuk voor de aankomende lente natuurlijk, aangezien het nu al zo'n lekker weer is.

Ik heb een wit paar gekozen, omdat dat lekker fris is voor in de lente/zomer. Misschien is het niet de meest praktische kleur, maar ik ga m'n best doen om ze zo wit mogelijk te houden! Ik zag dit model ook nog in andere kleuren: een hele mooie blauw/groene kleur (deze vond ik ook erg mooi, maar wit kun je wel beter combineren. Daarom is het het witte paar geworden!), zwart en zachtroze.


Het paar sneakers dat ik koos is lak wit en ze hebben een ronde neus. Ik vind ze super leuk staan onder bijvoorbeeld een skinny jeans. Wit kun je natuurlijk overal mee combineren. Ook maken deze schoenen je outfit net wat stoerder of juist net wat sportiever.


Aan de bovenkant zitten ringetjes, je zou ze dus helemaal te boven vast kunnen maken met de veters. Dat heb ik niet gedaan. Ik heb de veters tot halverwege gelaten, omdat ik dat er leuker uit vond zien.


Je kunt Pastry footwear onder andere kopen op de officiĆ«le site: www.lovepastry.com. Ook zijn er een aantal Nederlandse websites waar ze verkrijgbaar zijn, zoals omoda.nl, wehkamp.nl en schuurman-schoenen.nl.

Wat voor schoenen draag jij deze lente/zomer?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

3 Comments

  1. die had ik twee jaar geleden al haha, maar ze zijn en staan je super!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke schoenen! Wit kun je inderdaad goed combineren. Ik heb zelf ook witte schoenen, van Nike. Ze zijn inmiddels een beetje roze geworden, want een rode broek van me geeft af als het regent... :P
    x Eva

    BeantwoordenVerwijderen