Persoonlijk

Spring tag

3/21/2014

Het is de laatste tijd zo'n lekker weer! Opeens zie je iedereen weer in tops met korte mouwen lopen en met zonnebrillen op. Ook op de fiets naar school is het een stuk lekkerder. Omdat het nu zo'n lekker weer is (en omdat vandaag officieel de lente is begonnen! Jeej!) leek het mij wel geschikt om de Spring tag te doen!

Wat is de eerste gedachte die bij je opkomt bij het woord 'lente'?
Zon! Lekker buiten zijn en weer leuke vrolijke kleurtjes kunnen dragen. En natuurlijk het idee dat je weer een lekker kleurtje krijgt. Ook worden de temperaturen weer wat hoger zodat je weer lekker in je shortje naar buiten kunt. Over het algemeen vind ik de lente top.


Als de lente een geur zou hebben, hoe zou hij dan ruiken?
Tja... Het eerste wat in mij opkomt is de geur van vers gemaaid gras. Niet de allerlekkerste geur maar het hoort toch wel een beetje bij de lente. Of natuurlijk een heerlijke, frisse bloemengeur. Of de geur van zonnebrand... Dat zou ook nog kunnen.

Wat is je favoriete nagellak kleur voor in de lente?
WIT! Sowieso. Het staat zo lekker fris en het ziet er gewoon super mooi uit. Als je wit geen kleur vindt, dan vind ik mintgroen of baby roze ook nog een mooie nagellak kleur. Gewoon een mooi pastel tintje is altijd wel goed.


Wat is je favoriete lente bloem?
Ehm... Eigenlijk houd ik niet zo van bloemen. Je hebt er gewoon net niks aan. Voordat je het weet zijn ze weer dood. Maar sommige vind ik toch wel mooi. Als ik een bloem zou moeten kiezen, wordt het de krokus, omdat die alleen opkomen als het weer wat lekkerder weer wordt.

Welke trend spreekt jou het meest aan?
Op gebied van kleding vind ik de pastel trend erg mooi! Ook vind ik de high-low jurkjes en rokjes erg mooi, maar ook de iets stoerdere skater skirts vind ik erg leuk. Op gebied van sieraden vind in de statement necklaces erg tof! Ik heb er nog geen in m'n bezit, maar ik ben zeker van plan een mooie te kopen.


Wat is je favoriete lente parfum?
Een frisse, maar toch zoete geur vind ik erg lekker. Bright Crystal van Versace vind ik bijvoorbeeld erg lekker.

Houd je een lente schoonmaak?
Nee, ik ben over het algemeen erg opgeruimd. Zodra ik 'troep' maak, ruim ik het meteen weer op. Ik kan er echt niet tegen wanneer het een grote puinhoop ergens is. Hoe kunnen sommige mensen leven in zo'n kamer vol troep?! Haha.


Wat is je favoriete lente accessoires?
Ik heb niet een specifieke favoriet, maar ik vind vrolijk gekleurde armbandjes wel erg tof. Ook de statement kettingen (zoals ik net als zei) vind ik heel mooi. 

Heb je nog leuke plannen in de tuplvakantie of andere vrije dagen?
Tulpvakantie?

Omschrijf je favoriete lente outfit
Wanneer het nog niet heel warm is, vind ik een lichte jeans en een leuk (mouwloos) blousje erg leuk! Dan zou ik m'n sneakers van Pastry daarbij aantrekken. Als het al wat warmer is, zou ik een spijker shortje met een luchtig hemdje aantrekken, maar voordat ik dat weer aan kan zal nog wel even duren.


En dan waren dit de 10 vragen van de Spring tag. Ik had de tag gevonden op het blog van Jonna. Natuurlijk mag je deze tag weer overnemen voor op je eigen blog. 

Hoe omschrijf jij jouw ideale lente outfit?

You Might Also Like

3 Comments

  1. Leuke tag duh! ;)
    Grappig dat wij soms de antwoorden heel erg hetzelfde hebben, en de andere keer weer totaal anders!
    Liefs, Jonna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Súper leuke tag <3 Ben helemaal dop op de lente!

    BeantwoordenVerwijderen